Stefanović: „Alan Ford“ ozbiljniji od SZS

Ostavite komentar


  1. “Mi ništa ne obećavamo i to ispunjavamo – stranka istine”
    „Bolje ispasti glup nego iz jureca vlaka“
    doktore

  2. E, ako to kaže doktor nebojša iz Beograda, valja mu verovati! Vođin mali, pun je humora i ironije!

  3. Eeeee, slinavko, slinavko…i ti nešto komenarišeš! Pa ni znaš gde udaraš! S tim kupljenim doktoratom, a pre toga kupljenom diplomom ne možeš da razumeš ni Alana Forda, a kamoli dalje, samo, i jedno vučića, i to kad ti da baci kosku da je doneseš.

  4. Rece „covek“ sa nadimkom Slina i plagiranim doktoratom…pa ti vidi ,drug moj…

  5. Vidi nebojša čita latinicu i ijekavicu, a bio član otadžbinske uprave,ccc…Mladi radikal čitao hrvatski strip, interesantno.
    Ti bre ni Tik i Tak nisi mogao da razumeš a ne Alan Forda, Grunf je bre za tebe intelektualac, lažni dr nebojša.Nego odgovori ti nama, ko je jurcao pre neki dan po auto putu, jel vozač ili kvarcovano botoksirani vazduplohovac? I kad će taj ponedeljak da saznamo ko ubi pevačicu i da ne nabrajamo dakje, evo još samo jedno pitanje od onih x likova koje uhapsi pre 2- 3 nedelje koliko ih je još u pritvoru?
    Ostavka je moralan čin, a moral je nešto što uz sendvič nisi mogao da dobiješ.

  6. Halo, Bing! Kako brat? Uhitili ga zbog plagiranog doktorata? U Srbiji? Nemoj da si smiješan… pa to je tamo nevjerojatno, toga nema ni u bilježnici Broja 1 da se ikada dogodilo… Od kada? Ma što se Srbije tiče, ovaj ima podatke još prije nego su Srbi došli na Balkanski poluotok.

  7. Oj žica žica žica, drma mi se foteljica, oj žica žica žica, razvuče se slinica-a-a… A čuo za Alana Forda. Apeluje na pristojan svet, na one od 50-60 🙂 -slabo ti je to, slino, slabo.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.