Stefanović: Bojkot je izmišljena priča opozicije kako bi sakrila koliko loše stoji u narodu

Ostavite komentar


  1. Kako da se učlanim u vaš list kao čitalac i uz to i da platim 800 dinara,da bi mi brisali komentare!?*

    1. I meni su par puta obrisali vrlo relevantan i konkretan komentar, baš budem u čudu.

    1. Isti takvi kao što je jer na njegovom primeru vide kako se u Srbiji lepo može uspeti u životu ako si polupismen i imaš falš diplomu. Nažalost, takvih kao on ima baš mnogo u Srbiji. A skoro svi imaju člansku kartu Biblioteke.

  2. Sve je izmisljeno. Strani neprijatelji, posebno Vatikan, sve naturaju da se nasi ministri sa familijama bave nabavkom oruzja ispod cene od Krusika. Tu su i nebuloze o proizvodnji marihuane u Jovanjici, rusenju u Savamali, paljenju kuce novinara, seksualnih uznemiravanja u Brusu… Sve to sto pricaju nije istina. Nas ministar je u stvari bio u Kinshasi.

    1. Aleksandre,previše banalizujete,naravno da Vatikan ne tera roditelje ministara da švercuju oružje,ali itekako ima uticaja na naš život!!! Pa evo već je tome skoro 1000 godina neprijateljske nastrojenosti prema nama,Srbima!!!!

      1. A „mi Srbi“, čak i posle „1000 godina neprijateljske nastrojenosti“ Vatikana prema nama, i dalje smo tu i još mrdamo?!! Ma, mnogo smo jaki „mi, Srbi“! Ili taj Vatikan baš i nije ono što se priča…

  3. Volim ovog decka i zao mi je sto ga ne razumete i sto vam lici na Himlera , On je studiro u Sava centru a ja tamo cistim i uvek mi se javio i pitao kako ste Gospodjo Milanka ,, uvek fin i namirisan i cist

  4. Plagijatore, jesi li saznao ko je rusio Savamalu? Zasto si naredio da se Iskljuce kamere u Kosovskoj Mitrovici i izbrise dva minuta snimka o ubistvu zene na naplatnoj rampi!? Tebe, Vucica i Gasica! treba ODMAH uhapsiti!

  5. E, kas /sl/kaže dr Neša iz Beograda svaka mu je ka Njegoševa. Istina na vrhumcu, kao i diploma i doktorat. Blago nama ljubi ga lokalni svevišnji

  6. Mene fascinira kako neko ko je na državnoj funkciji, neko koga je „narod“ izabrao na istu tu funkciju, ne može da razdvoji nikako svoju državnu funkciju od svoje stranačke funkcije. Koliko puta se državni funkcioneri u svom obraćanju, vršeći državnu funkciju, u svojstvu ministara, osvrću na političke neistomišljenike, opozicione lidere i sve ostale koji ne misle isto kao i vladajuća „manjina“. Sve njih plaćamo mi, građani Srbije, i ne plaćamo ih da zastupaju 24 časa dnevno interese stranke, nego da zastupaju interese države. To je ono što njima nikako ne dolazi do svesti.

  7. Pustite opoziciju par meseci na RTS, pa da vidimo rezultate. Mada mislim da bi ste se svi razbežali kada bi do naroda stigla istina.

  8. Bojkot?? Kakav bojkot?? Pitajte Djilasa da li bojkotuje ili 1od 5miliona izlazi na izbore??

  9. Slino,sto si hapsio gradjeviskog inspektora,kad je dosao po prijavi da proveri sta ti i tata radite bez gradjevinske dozvole.

  10. Čuo sam da je studirao u nekom tržnom centru i da ima pravu, pravcatu diplomu. Indeks je negde zagubio. A kum mu fin neki čovek, kafedžija i policajac. Ponekad prebiju nekog komšiju koji mu je oprostio što mu je auto izgreban. Oksimoron.

  11. Hahaha dobar je! Videćemo da li će smeti da objave rezultate izbora kada izlaznost bude 30%, a biće i manje! Uzgred, 26. Aprila je Beogradski maraton! Izadjite na trčanje, a ne na izbore! Zdravije je! Vidimo se na stazi! Komentar prolazi? Nadam se.

    1. A što se vi, botovi, toliko sekirate zbog debakla opozicije i ovde pametujete kako niko neće glasati za opoziciju? Bojkot samo znači više glasova za vas, zar ne? Po toj logici, trebalo bi da vi brže, bolje, jače podržite bojkot!
      Da, znam, logika vam nikad nije bila jaka strana…

  12. Jadan je taj narod, gde vi ovakvi – kakvi ste stojite dobro. Bolje nije ni zaslužio.

  13. Da li se ovo drzavni funkcioner ,ukljucio u predizbornu kampanju…?? Protivno Predsednikovom obecanju…?!! I sto se sekira na licnom planu , zbog 1672 ( izbrojano u glavu ) pristalica pokreta 1 od 5 miliona…? A vidim ,tatko, pustio maskirnu bradu…

  14. Sve sto Djilas nalaze i kaze je izmisljeno. Toliko lose stoje u narodu da to cak i slep vidi. Ne znam sta su ocekivali.

  15. ne da je stopa kriminala smanjena.

    kriminal je iskorenjen, tako sto je ozakonjen.

    vutra se porodicno gaji na drzavnoj plantazi, itditd….

  16. S obzirom da opozicija nema nikakav smer i cilj sa politikom koju vode, logicno je ih gradjani ne zele , pa zato im je bolje da bojkotuju nego da dozive propast.

  17. Bojkot izbora je izmišljena priča kojom opozicija oko Saveza za Srbiju pokušava da sakrije koliko zaista loše stoji u svom narodu.

  18. Ma “ ne plasi “ se Nebojsa iz Bg.- a bojkota jer su smanjili broj upisanih gradjana R . Srbije na izbornim listama za oko 2 miliona osoba “ izlaznost “ na glasanje je vec “ obesbedjena “ pa glasanje koje je legalno nije LEGITIMNO jer ga BOJKOTUJE veliki deo gradjana i institucije EU su javno obavestene …i svaki pokusaj organizovanja vlasti je Akt Protiv Ustavnog Poretka …to nisu “ naucili “ ni Aca ni dr . Nebojsa iz Bg.- a na brzo poteznim kursevima kod prof . dr . vojvode Voje

  19. A ti sigurno dobro stojiš ali sa tatom i GIM-om u Krušiku. Zato Krušik vrlo loše stoji. Zašto sakrivaš diplomu iz Sava Centra? Pokaži je ako smeš! Zašto sakrivaš koje si diferencijalne ispite položio? Pokaži nam neki papir da vidimo ocene! Kako si uz sve ove skrivalice uspeo da doktoriraš kod Miće Megatrenda? Zašto sakrivaš i štitiš investitora onog objekta na vrhu Kopaonika za koji si slagao da će biti srušen do kraja prošle godine? Zašto sakrivaš kompletne idiote iz Savamale? Pusti ti opoziciju. Izgleda da ti mnogo stvari skrivaš ali jednog dana će se sve otkriti.

  20. Sve je to marifetluk tzv opozicionara svesnih da su bez ikakve podrške u narodu pa iz tog razloga neprekidno potenciraju priče tipa ima bojkota – nema bojkota, isl. U stvari, potpuno su nebitni. Marginalni. Na nivou statističke greške…

  21. Opozicija bežanjem u bojkot, beži od istine. Ta istina je da nakon svih fašističkih radnji i laži koje svakodnevno opozicija plasira u javnost u nameri da obmanjuje narod, nema nikakvu podršku građana Srbije.

  22. Opoziciju niko ne voli i ne podrzava! I oni sto je kao nesto podrzavaju rade to pod moranjem jer ko zna na sta su tamo ljudi spremni da urade onom ko im se suprostavi.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.