Stefanović: Fašističke metode su kada napadate nekog

Ostavite komentar


  1. Djovani Djentile, negdasnji Musolinijev ministar pravde u fasistickoj vladi, imao bi sta nauciti od uvazenog ministra Stefanovica i stranke cija je perjanica…

  2. U Srbiji nema cenzure sto je i dokazano na izlozbi "Necenzurisane lazi". Ovi sto pljuju izlozbu, blate sopstven rad.

  3. Dakle ne smete izneti istinu o novinarskim lažima, ne smete javno reći da su isti iznosili laži i to ne samo o političarima, i ne smete se uopšte usuditi da se ne slažete sa stavom novinara, pa ko su novinari , lica iznad zakona i morala, to gospodo nije demokratija.

  4. Tačno tako, Nebojša. Vama (svima vama na vlasti), ne sme ni ništa da se ukaže jer je to odmah napad na ličnost, državu, poredak itd

  5. Već nam je jasno da se razumete u fašističke metode, niste morali da naglašavate.

  6. Mislim da novinari trebaju da snose neku odgovornost za svoj posao. Ne mogu oni da se ponasaju kao meteorolozi i da kad pogrese niko nista ne bude.

  7. Izložba je dokaz da u Srbiji nema cenzure i oni što su pisali sve i svašta i ismevali Vučića da se podsete koliko im je dopušteno da koriste svoju bujnu maštu

  8. Mnogima bi bilo pametnije da ćute ako nemaju nešto pametno reći već gluposti .Ćutanje je zlata vredno za mnoge .

  9. Nikakvog tu fašizma nema nego gole činjenice koje kontra stranu očigledno bole pa gledaju kako da umanje efekat izložbe koja im je očigledno poremetila koncepciju napada na SNS I Vučića.

  10. A jel zna dr. sta od ovoga nije istina, zna li iko sta od svog materijala na izlozbi predstavlja laz, ako izbacimo neke ““tabloide““ ispada da je 90% u stvari istina? Ja znam da po istinomeru premijer i SNS u preko 70% slucajeva lazu, mozemo i za to da napravimo izlozbu, samo sto ce ta izlozba imati pokrice u "istinitosti"!

  11. Izgleda ih je sramota sta su sve pisali. Zato nekima smeta ova izlozba.

  12. Otvorite muzej o vasim laznim obecanjima[rata za stan 80e,hleb od 3rsd,Finci kupuju FAP,fabrika cipova,bolji standard od 2014,15/16/17/18..,provera porekla imovine,i i ………..

  13. Kakvi su ovo bednici. I oni uparavljaju zivotima gradjana., a nisu dostojni ni da budu cuvari starovlaskih ovaca. Mizrerija od ljudi. Olos najgore vrste!

  14. Ne razumem što se pojedini novinari ljute i bune, pa to je njihovih ruku delo.

  15. Mislim da je ova izložba mnogima otvorila oči i pokazala da u Srbiji medijske slobode nikada nisu bile veće.

  16. Izgleda da za Stefanović dr Nebojšu ne važi ono: pametniji si kada ćutiš. Em ne ume da ćuti em i kada ćuti utisak nije ni malo bolji.

  17. Izgleda da je izlozba bolna tema i trn u oku za sve opozicione placenike.

  18. Posle ove izložbe niko ne može lagati da postoji cenzura u Srbiji. Javnost ima priliku da vidi kako pojedini autori sada pljuju sami po sebi! Da su stvarno svoji, sad bi ćutali!, ili bi stali iza svoga rada.

  19. Protivnicima ove izlozbe se ne svidja to sto nas podseca na njihove licne postupke koje su preneli neki stampani mediji.

  20. Ne vidim gde je tu cenzura ako svako moze da kaze sta hoce i prica viceve na neciji racun , pa to jos bude postavljeno javno da svi vide i citaju.

  21. Kakav apsurd!Izložiš nečije izdanje i objave i on te zbog toga naziva fašistom.Ne razumem…

  22. Mulj na novinarskom nebu Srbije počeo je da se značajno muti još od trenutka kada su Dinkić i Đinđić gostovali na Pinku. Tada je bila veoma dobra prilika da se sve izbistri. Sada je sve jako mutno, tako da prosečan glasač sa kratkotrajnim pamćenjem teško može da napravi razliku između dve velike krajnosti: poltronskog i istraživačkog novinarstva.

  23. Koliko vidim prisutni iz vlasti se isto zabavljaju.Nego da vi to napravite u sedustu EU-a izlozbicu, da im otvorite oci. I oni vas napadju za svasta, od sudstva, policije, medija ( sloboda na 67. mestu), korupcije…

  24. Pa fašističke metode su kada nekog napadate svakog dana, a onda mu zabranjujete da to objavi. Možda su se neki autori uplašili svog odraza u ogledalu i pomislili na fašizam. pa vidimo da su njihovi tekstovi u muzeju i biće mesec dana izloženi.

  25. vaša izjava gospodine Stefanoviću znači tačno ovo: demokratija = fašizam!!!

  26. Izlozba je olicenje slobode medija i dokazano je da cenzura od strane vlasti ne postoji.

  27. Ova izlozba je bas dokaz da sloboda medija postoji samim tim koliko je neosnovanih napada bilo na premijera to ne moze da se ospori !

  28. Ne vidim da postoji cenzura, ukoliko neko moze nekoga da ismejava i prica viceve na tudj racun.

  29. To je definicija fašizma, ali za DS je fašizam kad ukazuješ na pisanje medija, bez komentara.

  30. Naslov treba jedan zarez i nastavak: "..,kao recimo u Savamali"!

  31. Ne znam zasto me ova izlozba i njeni odusevljeni gledaoci neodoljivo podsecaju na Antimasonsku izlozbu u ovom istom gradu koja nije oruzjem i orudjem napadala ni masone ni Jevreje…Samo su donosili karikature i tekstove o njima.
    Valjda i odusevljeni gledaoci i vesela autorka izlozbe zna sta je bilo posle.
    Nije ni duhovito ni smesno,vise je za stid,sramotu i plakanje.
    Prodajte patent g.predsedniku Turske.Makar da nesto zaradite na bezocnosti.

  32. To je definicija fašizma, ali za DS je fašizam kad ukazuješ na pisanje medija, bez komentara.

  33. Sama činjenica da je izložena samo trećina ili četvrtina onoga što je napisano o Vučiću je dokaz da informativna služba SNS vrši brutalnu cenzuru, to svima javno prikazuje (uskoro po celoj Srbiji) i time se hvali. Najgore od svega je što ni u jednom trenutku ne pokazuje kajanje zbog toga što je ova izložba ista kao one koje je Gebels organizovao u fašističkoj Nemačkoj. Neviđena sramota!

  34. Fasizam je kada selektivno primenjujete silu, privodite posten narod na obradu, a organizovane bande pod patronatom drzave ruse kuce i kidnapuju prolaznike .
    To je doktore fasizam! Sve mi se cini da ste bezali sa casova!

  35. Vidim na slici da su svi odusevljeni sa osmehom prate izlaganje malog.Vec da pitam ko je to skupljanje,isecanje i ostale radove platio.

  36. Glavno pitanje nije da li i koliko ima cenzure, već koliko ima propagande i autocenzure. Mediji koji kritikuju i analitički se bave temama u društvu su, nažalost, sve manje uticajni u narodu. S druge strane velika većina medija, kako elektronskih, tako i pisanih ima obaveznu dnevnu kvotu vesti i hvalospeva o aktivnostima Vučića, Malog, ministara koji presecaju svečane vrpce na otvaranjima liftova, sportskih sala, policijskih stanica, deonica puteva dugih 50 metara… Znate o čemu pišem. Da li su ikada ranije kod nas prenosi svih konferencija za novinare predsednika Vlade bili obavezni sastavni deo TV programa?

  37. Umovi i svi ostali
    Kakva koncentracija umova: "slina", "mali sava", "rudar", "tetkica", "vazduplohov",… vesela družina.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.