Stefаnović najavio povećanje plata policijskim službenicima i novu opremu

Ostavite komentar


  1. Pa u pravu je …prica se’ o povecanju “ minimalca „…ali da “ ozbiljnije “ istrazuju , i “ pronalaze “ dokaze protiv ……znate vec koga….
    Uz naredbu : prvo clanska karta … znate vec cega…..pa onda :nemoj neko da slucajno da baci pogled na tatin biznis …pa onda : biznisi svih “ bata „Andreja , bate Malog , bate Brnabica , bata sa KIM-a , bata iz Novosti , bata sa Kopaonika , i td… a o ubistvima “ sumnjeve “ prirode da ne pominju jer o tome brinu bate sa batom Iz Krusevca i zadnja naredba : ne diraj Jutku makar ti slao sms poruke “ da te volka da te zelka“
    Sve to za malo povecanje plata i novih uniformi ….boze ….boze . koliko obaveza , posla i odgovornosti za odmor u Sopotu ili u kafani na Balkanu- Kopaoniku

  2. Bacene pare sjor doture. Bolje da ulazete lovu u bezaniju. Ovi ce se okrenuti kad tad protiv vas. Pa nauci bre nesto od cobeta covece, imas disertaciju, mucni malo glavom. Ili nemas dr disertaciju? A?

  3. Nabavite im opremu za otkrivanje lažnih diploma, kad se to pitanje reši a takvih je u vlasti najmanje 30 procenata, plata će im kao i u svim normalnim državama rasti kako treba a ne ucenama ministara…

  4. Koje je ovo povećenje plata polciji? Posle zadnjeg povećanja izneli su samo podatak da je prosečna plata običnog policajca preko 60.000 a nisu za sve policajce. To su i najmanje plate u policiji. Ostali imaju mnogo veće. Zašto ne objave prosek u policiji? Verovatno zato što je sada između 90-100.000 dinara a posle ovoga će biti sigurno šestocifren. Kad se običan narod pita odakle prosek skoro 50.000 ako većina zarađuje 30-35.000 treba da vidi ko nam izvlači prosek.

Ostavite komentar


Politika

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku 7

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku

Kosovski premijer Aljbin Kurti izjavio je da dinar kao sredstvo plaćanja na Kosovu pripada prošlom veku i vremenu nekadašnjeg predsednika SRJ Slobodana Miloševića, i poručio da ga Srbija ne može nametnuti, prenosi Reporteri.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.