Stefanović : Referendum alibi za vlast (VIDEO)

Ostavite komentar


  1. Referendum je logično očekivati kada se donosi ovako važna nacionalna odluka,ne bi trebalo to tumačiti kao nečiji alibi.

  2. Baš ste Vi smandrljani! Kada ste imali priliku da rešavate pitanje Kosova, nigde vas nije bilo, zato se povucite i pustite pametnije od Vas da to reše!

    1. Bella75:Rešili bi oni putanje KiM, tako što bi priznali njegovu nezavisnost.Međutim građani su ih preduhitrili i smenili na izborima 2012. godine sa željom da se više nikada ne povrate.

  3. Kada je opozicija bila na vlasti nisu radili ništa a sada odjednom imaju predloge, i kritikuju vlast koja se trudi da reši dijalog.

    1. Da podsetim 1999 na vlasti u Srbiji su bili Seselj, Milosevic i Vucic, i tada je ono definitivno izgubljeno, dakle ko je kuvao kasu neka je i kusa, sto jedan pametan uradi 100 glupaka potre, te se ne osvrci na sve one posle 2000-te, nemoguce je toliko gluposti ispraviti, previse ih je!!!

  4. Подршка вашој рационалној политици!

  5. Kad ovo čovek pročita, ne može da se ne prenerazi na ovu količinu drskosti i bezobrazluka. Pa jel Vi gospodine Borko, mislite da je narod toliko neinteligentan, sa kolektivnom amnezijom i da je zaboravio sva Vaša nedela?

    1. Slažem se sa vama ,uvaženi bote,da narod nema kolektivnu amneziju te pamti brljotine i nedela Borka i žutih kao što vrlo dobro pamti nedela vašeg Antihrista iz doba kad je puru kusao zarđalom kašikom. Tako da ne brinite botovi,sve će to NAROD resetovati i napraviti društvo oslobođeno od sendvičara.

  6. Problem KiM postoji decenijama. Kulminirao je devedesetih. Od kada je NATO, posle bombardovanja, uzeo stvar u svoje ruke, Srbima je sve losije. Zive po getima, u stalnom strahu, neosnovano ih hapse, maltretiraju ih i zastrasuju, otimaju im imovinu ili je kupuju, ubijaju ih, dok na sve to niko sa zapada ne reaguje. Cinjenica je da nas je sve manje na KiM. To se sve zove zamrznut konflikt, koji svaki cas moze da eskalira u sukob. Ne trebaju nam nove mobilizacije, novi ratovi. Ako postoji sansa za bilo kakav dogovor, kompromisno resenje, mi to moramo iskoristiti. Ako postoji sansa, jer svi sa zapada i SAD tvrde da je to gotova stvar, od Medjunarodnog suda pravde. Opet, bice kako Amerika kaze, na zalost.

  7. Šta ovaj srbijanski Cipras trabunja? Neka se seti svih dosadašnjih trabunjanja i neka ućuti da se ne bruka više.

    1. Pa izgleda da on voli da se sramoti , ako je tako da ne uskracujemo coveku zelju .

  8. Kad su Stefanovic i DS imali priliku da rese problem KiM-a nisu nista uradili, osim granice na Jarinju. I sad se protive i referendumu? Zamrznuti konflikt je najgora moguca opcija za Srbiju.

  9. Ове подгузна Вучићеве муве се размножиле ко губари.Мало им је свих Вучићевој медија,а има их 95%,него дошли и овде да опогане један од ретких независних портала.

  10. Ne znam zašto je referendum loše rešenje, pa valjda bi narod trebao da odlučuje o svim važnim stvarima kao u Švajcarskoj. Tamo u kantonima odlaze na referendume kako bi odlučili koje će biti radno vreme pošte ili kvote za primanje izbeglica, a kamoli kada je neko pitanje od nacionalne važnosti kao kod nas pitanje KiM.

    1. Deki-bote,brate, u Švici je to sve zakonski i demokratski regulisano ,u Švici da imaju problem kao mi s Kosovom bi prvo napravili referendum o održavanju referenduma o nezavisnosti tj prvo bi pitali narod dal želi da odlučuje o preispitivanju Ustava u kome jasno piše stav države,u našem zlučaju, Srbije po pitanju Kosova. A I u Švici ne postoji premijersednik koji bi se javno izlajavao u fabrici mesa o tako važnom pitanju ,hrabro sakriven između dve svinjske polutke.Koje je posle odneo kući. A ti,JADO,jel imaš makar jogurt uz taj tvoj osušeni sendvič?!!

      1. @Lug Nisam ti brat i nema razloga da se vređaš samo zato što sam izneo svoje viđenje stvari. Ako je referendum osnovno demokratsko pravo izjašnjavanja u jednoj državi nema razloga da ne izađem i jasno iznesem svoj stav o ovome pitanju. A Švajcarsku sam naveo kao primer koji treba slediti.

  11. botovi komentarišu da je Stefanović izgubio kosovo a upravo je Vučić bio ministar inflrmisanja kad je Kosovo izgubljeno a sada ga priznaje pod maskom razgraničenja.

    1. @ŽACO Vučić nije bio na vlasti kada je tkz Kosovo 2008 godine proglasilo nezavisnost već Stefanović.

  12. Narod i treba da odluči, tako konačno možemo opipati i puls naroda kako bismo videli ko je za a koliko ljudi je protiv. Za mene je referendum odlično rešenje.

  13. Kosovo bi trebalo rešavati u skladu sa rezolucijom 1244 rezolucijom koja je još uvek aktivna u UN-u.

  14. Naravno da se treba pregovarati, ali šta ako ti pregovori ne daju rezultate. Priština insistira samo na nezavisnosti, traže delove Preševa, Srbi žive u enklavama, EU je letargična a Amerika ih podržava. Šta onda uraditi u takvoj situaciji.

  15. Da nastavimo da kopamo rovove? Da, rovove koji ste vi poceli da kopate…u vase vreme je proglasena nezavisnost KiM, pa sto ond niste nesto resavali nego ste se sada setili

  16. Zar referendum nije odraz visoko razvijenog demokratskog drustva gde narod izrazava svoju volju.Sta kaze vecina na referendumu tako treba da bude, nikako drugacije jer demokratija je vladavina naroda i otuda mi nije jasna izjava Stefanovica sto je protiv narodnog referenduma o vaznom pitanju kao sto je Kosovsko pitanje.

  17. Gospodine Stefanovicu manite nas nebuloza ,da“ zemlja mora da se drasticno demokratizuje,da bi gradani uopste znali o cemu se izjasnjavaju“ i prestanite da vredate inteligenciju svih gradana,koji su na izborima lepo pokazali koliko Vam veruju!Sredite svoje redove ,pa se najpre dogovorite sta cete da pricate na temu Kosova i Metohije!

  18. Za vlast referendum nije alibi kao što kaže Stefanović, već je to znak da građani kažu ono što misle da je najbolje za Srbiju, i Stefanoviću je najbolje da ćuti jer je i on kriv za ovakvu današnju poziciju Srbije po pitanju Kosova.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.