Stefanović: SNS podržava dijalog

Ostavite komentar


  1. Tacno PODRZUAVAS DIJALOG KAKO VUCIC KAZE, I to pod uslovom da ti bilo ko moze oduzeti rec, nema voditelja u Srbiji sem SARAPE I MARICA koji su to u stanju, a da pricas ono sto te novinari pitaju , nema sanse ti pricas sta hoces, najsveziji primer je IZVOZNIK TATA, i za sve sto nevalja optuzena je opozicija, i to kad te to niko nepita, a nemas odgovor

    1. Ja hocu da se zalim listu Danas,zasto ne stoji ispred imena ovog gospodina Dr.Pa one se mucio da doktorira a vi napisete samo Stefanovic.Pa to nije lepo od vas.

  2. pa što ga onda nije bilo 7 godina. 7 godina ste se iživljavali prema svima koji misle drugačije od vas i sad odjednom ste vi za dijalog. lažovčine.

  3. Sinko, tvoje mesto nije u tom poslu, nego u zauzdavanju taksista koji terorisu narod.

  4. Bogami s(l)inko nije samo tunjavi Vucicev poslusnik. On je postao sve opasniji i bezobzirniji. Upamtite sta sam vam rekao.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.