Stefanović (SSP): Dijanu Hrkalović je 2014. u BIA i MUP doveo Vučić

Ostavite komentar


  1. Pa ko može normalan još da hvali ovu vlast.Pratim ova dešavanja i pitam samog sebe.Gde ja to živim!?

  2. Dajete komentare koji vam odgovaraju ne realne i pravedne. Nisam stranački opredeljen. Više nećukomunicirati

  3. Sve to mi znamo, ništa novo, nego nam recite šta se promenilo oko izbornih uslova, pa ćete bojkot zameniti učestvovanjem i dati Vučiću legitimitet da vlada? Stranci vam naredili da izadjete, ili ste se uželeli privilegija poslaničkih? Sramota! Ja na ovakve izbore ne izlazim.

  4. Ne dozvoljavam da me iko predstavlja u skupštini. Hoću da zastupam samog sebe. Očekujem poslaničku platu i mesto u skupštini. Sve sa čime se nisam složio, ne priznajem.

  5. Borko,zna da ne postiji ni predsednik omladine DS da nije danas miljarder ,a to što je čekao ,misleći ima vremena za tim on kuka

  6. Sa Vama. Pa Vi i Vama slični ste potrošili sve kredite kod naroda. Posledice Vaše vladavine se još i danas osećaju. Ovi sadašnji samo su nastavili tamo gde ste Vi stali i obesmislili savski, al baš svaki, segment života. I da ne samo da štite kriminalce, već aktivno sudeluju u distribuciji droge. Sporazum koji je svojevremeno postignut kod među strankama se poštuje. Koji je pripadnik bilo koje stranke sa vlasti završio u zatvoru? Dulić, sa parama u gepeku automobila??? Tako da ni ovi neće završiti tamo gde im je mesto. Zato se tako i ponašaju. Ni Vi niste ništa bolji.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.