Stefanović (SSP) osporio ambasadora SAD: Reakcija policije tokom protesta nije bila uzdržana

Ostavite komentar


  1. Sad ti je Borko valjda jasno zašto se Vučić onako bahato ponaša i zašto je uništio opoziciju i parlamentarizam. Sad ti je valjda jasno i zašto imamo najgoru skupštinu u istoriji i najgoru vlast ikada. I ne daj Bože da je Vučić mogao da vlada devedesetih. Ostali bi i zaista Srbi pod jednom šljivom.

    1. Nikad nije kasno. Covek se trudi da ispuni germanski stogodisnji san a usput se sveti za Julske demonstracije.

  2. Pa ja se sećam onog videa gde su policajci oborili nekog mladića na ulicu, a posle otrčali dalje za onima koji su bežali, ali je usput skoro
    svaki od pripadnika policije onako „junački“ udario bespomoćnog mladića koji je ležao na asfaltu. Zar je to uzdržanost? Zar to nije protivzakonje, kukavičluk, zloupotreba…. I šta ima tu američki ambasador da se izjašnjava kako on „ceni to“, kao da je on ovlašćen da ceni postupke naše države ili pojedinaca. Zamislite Marka Đurića, našeg ambasadora u SAD (koji još valjda pohađa neki ubrzani SNS
    kurs engleskog jezika i diplomateije) kako u Americi daje takve izjave ili uopšte razgovara sa ministrom unutrašnjih poslova SAD-a!

    1. A sećaš li se, koliko je, pre toga, bačeno kamenica, baklji, Molotovljevih koktela… bačeno na policiju? Sećaš li se koliko je, pre toga, pvredjeno policajaca? To si „zaboravio“? Dobro ste vi i prošli. Eno ti slike iz Evrope, kako EU rešava takve proteste.

  3. Nije bilo diktature koju SAD nisu podrzavali pa sto ne bi i Vucicevu.Jos ako se setimo njihove zlocinacke uloge u razbijanju Jugoslavije,bombardovanju i ubijanju u Srbiji ,nikada ih pozeleli ne bi.

    1. Je l’ tu misliš i na period 2000-2012? Jesu li i tada SAD podržavale diktaturu…

  4. Uobičajena trgovina, znaju obe strane to, usluga za uslugu, jedino što jedna strana skupo naplaćuje svoje a ovi drugi nemaju izbora

  5. Sve dok biju a ne ubijaju ljude po ulicama kao glinene golubove su „uzdrzani“, ne sumnjam da ce Julini to da promene, na gore, naravno

    1. Iz tvojih usta u Božije uši. Valjda će vas sad pendrečiti kao što to radi evropska policija, onako, demokratski, manje će da vas boli.

  6. Znači policija nije kamenovana satima kao što smo videli na N1? Nije provaljeno u skupštini Srbije, niti je paljena gradska kuća u NS, za tebe Borko su to mirne demonstracije i demokratske vrednosti. Kaže čovek koji je doterao carinske kontejnere na „granicu“ sa KiM.

  7. Godfri se direktno meša u unutrašnje stvari Srbije. Pona[a se kao pravi administrator-guverner . Vučić svom mentoru treba da ljubi noge.U nekoj normalnoj, suverenoj zemlji, taj kauboj bi bio proglašen za nepoželjnu ličnost i bio bi mu dat rok da što pre napusti zemlju.

  8. Tacno???????? Nije bila prekomerna upotreba sile. Oklopni transporteri, na BEOGRADJANE. To je bila DENONSTRACIJA sile. Protiv koga?????? JADNO

  9. Ambasador samo poredi reakciju naše policije,i policije njegove države u sličnim situacijama.Tamo bukvalno ubijaju demonstrante.Mada,desilo se to ranije i ovde.Tako da policija ,bez obzira na državu i vlast postupa slično.Možda je to za nekoga uzdržano,ali za demonstrante nikako i nigde nije.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.