Stefanović: Ukoliko na protestu bude nasilja opozicija će se suočiti sa čvrstom reakcijom države

Ostavite komentar


  1. Dosta se Bosko Obradović skrivao iza ovih studenata, kada sledeći put napravi nesto nasilno odmah ga treba uhapsiti

  2. Ova otvorena pretnja upravo je poziv na nasilje. Vlast upravo to želi, zato ovakvo cinično i preti. Vlast je jedini izvor nasilja u ovoj državi.

  3. Ako vlast pokuša provokacije što je vrlo verovatno bicemo pametni i to da rešimo…jer im je ostalo samo to Bicemo oprezni na placenike iz nekih zemalja iz okruzenja …vlast da se ne igra sa tim …

  4. Doktore, hoće li čvrstina biti barem kao ona kada se rušilo u hercegovačkoj u Beogradu? Da budem precizan nisam mislio na čvrstinu vaše paradržave, koja je rušila već takođe vaše zvanične, od građana otete, države, koja je na to ćutala i žmurila.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.