Stranka Zajedno predstavila rešenja za uređenje biračkih spiskova i sprečavanje „fantomskih“ birača

Ostavite komentar


  1. Svaki vlasnik stana bi trebalo da dobije mogucnost provere ko je sve prijavljen na njegovoj adresi preko linka samo sa svojim maticim brojem, kao sto moze proveriti gde mu je biracko mesto. OVIM BI SE SAMO UKOMPLIKOVALA NJIHOVA MAHINACIJA ALI ZNAJUCI KOLIKO ZELE DA ZADRZE VLAST I PARE POKRADENE NEBI ME IZNENADILO DA STAMPAJU I LAZNE LICNE KARTE I DA NADJU SIGURNE ADRESE

  2. I da se uvede da nemaju pravo glasa oni što samo subotom dolaze u tržni centre u Bg. Moje veliko razočarenje u autora ove price. Bolje bi mu bilo da i dalje samo snima filmove ili će i njih da pravi sam za krug dvojke.

  3. Odmah da Vam kažem da od toga nema ništa, iz ličnog uverenja! Godinama sam imau u kući u kojoj sam suvlasnik, i preko 10 stanara-(meni nepoznatih osoba)koji su bili u drugom delu kuće, remetili mi mir i slobodu, kretali se po dvorištu i danju i noću, itd! Više puta zvao policiju, da ih popiše, da mi da bar neke detalje (imena, i odakle su), svaki put moraš popuniti i platiti prijavu-zahtev za to, i ni jednom nisam od policije NS dobio makar elementarne podatke, ko mi živi u kući i zajedničkom dvorištu, pod izgovorom, da je to „tajna“, i da ne mogu da dobijem spisak lica koji su na toj adresi bili više od 3 godine! Zvao i sve moguće inspekcije, i ništa?! Toliko o „Državi“, „Nadežnim organima“, i POLICiJI !

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.