Šuc: Nemačka očekuje da će dijalog Srbije i Kosova dovesti do sveobuhvatnog sporazum

Ostavite komentar


    1. Odmah smeniti vučića ako pokuša da prizna Kosovo kao nezavisno, i sve oko njega koji to aminuju

  1. „Potreban nam je sveobuhvatan, održiv sporazum između Kosova i Srbije “ kaze gospodja Suc. Kome vama je to potreban? Ispade da je dijalog Beograda i Pristine urgentno potrebniji vama nego nama ? Mislim da se Marsal Zukov uopste ne bi slozio sa vama.

  2. Nemacka je dve godine gledala kako Albanci krse CEFTA sporazum kao i SSP koji su potpisali sa EU kada su uveli takse na proizvode iz centralne Srbije. Dve godine je Nemacka gledala i prstom nije mrdnula da natera Albance da postuju sporazume koje su potpisali. Ti isti Albanci su prekrsili sve moguce sporazume kada su doneli zakon o stvaranju „vojske“, pre toga su Albanci sa Kosova prekrsili R1244, Odluke badinterove komisije, Zavrsni akt iz Helsinkija… Sve to Nemacka nije sprecila nego je i podrzavala. I sada, neko od tih istih Nemaca rasipa ovu suplju demagogiju? Ko ce naterati Albance da postuju bilo sta iz tog „sveobuhvatnog sporazuma“ nakon sto dobiju priznanje i legalizaciju tog njihovog (ali i nemackog) naci-mafijaskog projekta na Kosovu? Isto tako, neverovatno je da jedna Nemacka koja je toliko zlocina pocinila na ovim prostorima ima obraza da ponovo namece svoje interese na Balkanu i to ponovo podrzavajuci iste one koje su podrzavali i tokom I i II svetskog rata? Kako ih samo nije sramota?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.