Supruga Srbina sa Kosova poziva Petra Petkovića da prestane da govori neistine: Niko nije jurio mog supruga da ga uhapsi, prestanite sa etiketiranjem

Ostavite komentar


  1. Petković sve radi po uputama Vucica i oni su najveći neprijatelji Srba na Kosovu

  2. Najvece zlo na severu kosova nanose Petkovic Vucic i ostali lazovu .

  3. U svoj ovoj priči me čudi pojavljivanje i izjava supruge,.. zašto se suprug nije oglasio i demantovao Petkovica.

  4. ovaj tekst je toliko konfuzan nema lepo pocetak radnju kraj. Pokusavam nesto da shvatim ali mi ne uspeva ovaj rekao nije tacno ovaj bezao jurio totalna papazjanija. Neko ko nije gledao vesti i nije upoznat ovaj tekst ne moze da razume

  5. je da mozda u Srbiji postoje spiskovi i da svako moze biti uhapsen. Svako gleda na drugog iz svog ugla. Zato se Petkovic dobro razume u spiskove.

  6. Svega ovde ima: I za, i protiv ! Ali nema samo jedno, a to je: Kako siptarska Policija SLOBODNO „korzira“ po Severnoj Mitrovici, Kako Vucicu ? Sta ovde znaci SEVERNA Mitrovica ? U ovim glupostima tesko je biti sudija, a posebno st ova zena kaze, da Petkovic iznosi neistine. Zasto lista, zasto ne SRBI sa Kosova? Koji IDIOTI dele Narod ? Narod na Kosovu da se UJEDINI i protera umobolnike iz svojih redova, inace ovi lazni i razbijaci na celu s Vucicem, samo idu u korist NESTANKA samog Srpskog roda na Kosovu. Proterati i zigosati !, jer im cine najvece moguce slo – nestanak !

  7. Idi zivi na juzno kosovo na gracanicu ili nekgde u pristinu imas tamo polici serbskog nacionaliteta serbi na vlast opstine biznis sve nema SL radoncic rakic petkovic je mirno sam serbi su zlo i za serba

  8. Hapsi narode IZDAJNIKE I KRIMINALCE.
    Koji bre protesti , banda milom nikada neće otići, a tek mentalno oboleli koji odavno izgubi kontakt sa realnošću.
    Kada mu se oduzme vlast , on će se sam UBITI.
    Neka progovore Psihijatri.

  9. Muka mi je vise i od jednih i od drugih .Izdrzite do izbora i onda ce sve biti ok.

  10. Beogradskim vlastima odgovara da kosovska policija (vlasti) hapse koga stignu i na ovaj način (iščitavajući razna imena) to i podstiču. Tako stvaraju napetosti, sukobe … onemogućujući saradnju Srba sa Kosovskim institucijama (a za normalan život tamo to je neophodno).

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.