Šutanovac između interesa DS i interesa Srbije

Pejić: Najbolje da demokrate imaju svog kandidata *Goati: Ni Šutanovac ni Jeremić ne deluju uverljivo
Šta je za Demokratsku stranku bolje - podrška zajedničkom kandidatu opozicije ili samostalni izlazak na predsedničke izbore

Ostavite komentar


  1. Podrska Jeremicu koji je bio i u SPS i u DS dok su bili na vlast bi bio katastrofalan potez, tako da ga preporucujem. A covek nema ni fakultet ,nezaposlen je i zivi u Njujorku. Sjajan kandidat za put u nistavilo, tako da ce DS uz njega da sa 6 posto postigne pad na oko cirka 0.5.

  2. Citava ta ekipa u DS,a i stranke oko nje su navikle na privilegije i lagodan zivot na racun gradjana,pa se sad hvataju za slamku kako bi se opet domogli fotelja!

  3. Моје мишљење је да ће ДС морати још да сачека а двоцифрен посто рејтинга у Србији.

  4. Kao birač mislim da je logično da svaka ozbiljna stranka ima svog kandidata na predsedničkim izborima jer se tako zadržavaju uz stranku članstvo i simpatizeri .

  5. Razna udruživanja stranaka praktično rasteruju članstvo i one koji veruju u svoju stranku, mislim da se gubi ako stranka nema svog kandidata na bilo kojim izborima pa i predsedničkim.

  6. Nisam demokrata ali mislim da treba da ima kandidata i to Šutanovca,. kakav Jeremić, on nije ni član DS a i istina je da je mućak i dvolilan tip.

  7. Sutanovac je izgleda blize odluci da se kandiduje nego da podrzi Jeremica. U svakom slucaju, gube.

  8. DS će bez obzira na izjave Šutanovca imati svog kandidata na izborima, a upravo će to biti glavom Šutanovac, jer su to njegove davnašnje želje. A isto tako to žele i ostali iz opozicije, tako da sam gotovo siguran da će naprednjački kandidat apsolutno pobediti.

  9. Treba da prođe izvesno vreme da bi Dragan Šutanovac revitalizovao urušenu stranku, bez obzira što je nekada imala veliki uticaj . Trenutno ga nema. To se odnosi i na podršku predsedničkom kandidatu.

  10. Sutanovac je najmanje pozvan da govori sta je u interesu Srbije! DS je imao priliku….to zaboravljaju ocigledno::)

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.