Šutanovac: Predlog promene Ustava poslaćemo Vučiću

Ostavite komentar


  1. Те предлоге које има Шутановац о промени Устава не вреде ни пребијене паре.Јер му је база,одакле почињу све премисе,натовска.Још дубље ће гурнути нашег драгог инаугуранта у савамалски муљ.Па ће почети стихијски и напрасно решавати статус најскупље српске речи- К о с о в с к о г П о љ а !!!

  2. Cim je Vucic pomenuo promenu ustava eto ga Sule o ustavu, bolje daj predlog resenja KIM to je vruc krompir, a da, bio si 12 godina na vlasti pa nisi imao resenje, jadna DS sa vama svima

  3. Koliko se ja secam, vi ste vec jednom menjali Ustav Srbije. Zaista ne mogu da se otmem utisku, da ovaj gospodin zamislja da je bavljenje politikom samo pisanje i menjanje Ustava. Pa Amerikanci ga nisu menjali 200 godina. Samo ovi misle da nas ima rok trajanja.

  4. Nije baš Šutanovac u poziciji da menja ustav. Kada je to bio u prilici, vidim odlično je odradio svoj posao, svaka čast!

  5. Pa sto niste menjali Ustav dok ste bili na vlasti ….sada ste se odjednom prosvetlili od kako ste opozicija.

  6. Kome još nije jasno da Vučić i Šutanovac kao i Dačić, svi igraju za isti tim a da su "šatro" međusobni sukobi samo forica i zabava za nepismene penzionere

  7. Zasto se Sutanovac samovljno javlja da resava zadatke koje je Vucic dobio od Angele Merkel??? Kome jos nije jasno , zasto je Vucic sa svojom polupismenom hordom jos uvek na vlasti, je upavo ova i ovakva "opozicija".

  8. Postovani gosp. Sutanovac, hoce li u tom Vasem predlogu ustavnih promena, biti mozda pomenuto i nase, "Srpsko poglavlje br.1."? Zasto uvek samo ja moram da pominjem nase poglavle br.1? Pa dajte ljudi… I mi imamo razloga za nase poglavlje, jer stvarno je ipak bolje da u Evropi nema vise rata. Oni, (zemlje clanice EU) medjusobno nisu ratovali 72 godine, i ako previdimo tu malu sitnicu, da su svi oni zajedno (udruzeni), samo ratovali protiv nas, onda EU ima lepo razdoblje razvoja (bez rata). Zar ne? Pa ovaj svet je stvarno lud. E dragi moji, gde bi nama bio kraj da se (zamislite samo za Sekund) uzdamo use i u svoje kljuse… Za EU bez rata (ali prvo da nam plate ratnu odstetu) pa onda sve drugo – Srpsko poglavlje br.1. (nema tog novca). Rango.

Ostavite komentar


Politika

UŽIVO: Poslanici i budući ministri provode Prvi maj u Skupštini, manji incident izazvao Novaković (FOTO/VIDEO) 10

UŽIVO: Poslanici i budući ministri provode Prvi maj u Skupštini, manji incident izazvao Novaković (FOTO/VIDEO)

Posle puna tri sata Miloš Vučević, mandatar za sastav nove vlade, završio je čitanje ekspozea na današnjoj sednici Skupštine Srbije koja je posvećena izboru vlade. Usledio je dug aplauz poslanika vlasti. Pred kraj njegovog izlaganja došlo je do incidenta, kada je poslanik opozicije Borislav Novaković vičući izašao pred mandatara. Rasprava o vladi je nedugo potom počela, poslanici i budući ministri provode Prvomajski praznik u parlamentu.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.