Šutanovac: Tadiću mesto u DS-u, Đilas da vrati dug

Ostavite komentar


  1. Kakva je ovo nekultura izražavanja i gledanje prostim očima na ljude oko sebe, prvo Tadić je bio dva mandata predsednik državae,zaslužuje odnost poštovanja a nikako izjavu "Tadiću je mesto u DS". Drugo ,ozbiljan političar,da ne govorim još i kao predsednik stranke ne dozvoljava sebi da naređuje nekome da vrati nešto ako i on sam to isto nije učinio,a pogotovo što se sadašnji predsenik DS obrača direktno, bivšim predsednicima DS. Ako zna na šta treba da odgovori,neka tada odgovori ko je njega napravio kao političkog lika od 1997 godine kada se učlanio u DS.

  2. Očigledno je loše sanjao gospodin Šutanovac sinoć…svi opet u jednom "žutom" loncu…a "Lesi" da se vrati kući…bruka!

  3. Sutanovac, cija stranka samostalno vise ne moze da predje cenzus i nema kadidata ni za jedne izbore, poziva sve bivse predsednike (koji su po njemu odgovorni za los rejting stranke), da zajedno nastupe na izborima ??

  4. Prethodno rukovodstvo DS ? Na koga on to misli? Na Đinđića ili Mićunovića?
    Pa on je i sadašnje i prethodno rukovodstvo!
    Ima li kraja njegovom nemoralu? Šutanovac je glavni razlog propasti DS(pa tek onda Tadić, iako su im i retorika i moral isti)
    Ovakvim izjava betonira stranku do daske. Ostaje pitanje za koga on to radi? Jel se godspodin to nada da će ga primiti u SNS?
    Ahh, sad sam se setio: pa on je nedavno oslobođen svih optužbi za ….. za šta god.

  5. SULE nemoj da mnogo pametujes ne ide ti od ruke. Kaze savetuje Jeremicu da postane novi Kostunica. To znaci da ce on skloniti novog Milosevica sa vlasti – Vucica i postati predsednik. Super ako tako lepo zelis Jeremicu, mada mislim da tako nesto nisi hteo da kazes ali nazalost tvoju i DS ne ide ti pametovanje.

  6. Djilas je za tebe gromada u svakom pogledu osim sto si se nagojio preko svake mere.I kako ono bese obezbedjenje do kursa u Nemackoj…Inace zbog tebe ja na DS gledam kao na nesto sto je cista prevara jer kad pogledam vojsku pre i posle tebe uzas i katastrofa…a Beograd pre i posle Djilasa nije isti.

  7. Sutanovac pokusava da preuzime Vucicevu pobednicku taktiku pa da pre izbora budu SVI ZA JEDNOGA.Samo da posle izbora ne bude JEDAN ZA SVE, po Vucicewvom "receptu" tako sto su za Vucica, "svi" iskljucivo: SNSovci, sateliti, i vanstranacki obozavaoci poput Nebojse Krstica, Dejana Vuk Stankovica, Lazara Ristovskog, Dusana Kovacevica, Vucicevica, Zeljka Mitrovica…Za demokratsku opoziciju, ako pobede u Beogradu, neka to budu bas SVI BEOGRADJANI.

  8. Za vreme Tadica stranka otisla u politicku, moralnu i finansijsku dubiozu, Djilas svojim novcem otkupio dugove DS-a da im ne bi plenili stanove koje su prethodno založili, a sad Sutanovac siri ruke ka Tadicu i ocekuje od Djilasa da vrati dugove koje ima ka DS-u. Haha, vrh.

    "Šutanovac je za loš rejting demokrata optužio prethodne lidere DS-a." – Poceo previse da se druzi sa Vucicem pa i on o "bivsima"?

    Izjavu o procentima i izbornim neuspesima moze dati samo neko ko ne razume princip uzrok [-] posledica.

    "dok je Vuku Jeremiću predložio da postane novi Koštunica" – Kako misli? Da uradi estetsku operaciju, nabavi macku i ostane neobavesten kao za predsednicke izbore? Vuk Jeremic je po meni glavni krivac sto je Vucic pobedio na predsednickim izborima. Vuk Jeremic godinama nije bio u Srbiji pre nego sto se kandidovao za predsednika i to je ucinio u trenutku kada je SJ vec bio kandidat "gradjanske opozicije", a veliki vezir najavio zajednicki nastup sa spodobama iz proslosti. Potez politikanta, ne politicara.

  9. Pa ti si izbacijo TAdića iz DS-a, a Đilas neće niti mu pada napamet da vrati dugove vama! Prvo vi da vratite građanima pokradeno i opljačkanao!

  10. Vi ste stranka koja je uvek bežala kod onog lidera koji u tom trenutku ima najviše vlasti. Čim je Živković izgubio izbore potrčali ste kod Tadića jer obećao dogovor sa Koštunicom. Tadića ste uzdizali u nebesa pa čim je izgubio izbore šutnuli ste ga i izvikali Đilasa jer je još držao Beograd. Potom logično, kod Pajtića jer je Vojvodina bila poslednje utočište vlasti. Sad više nema veze, može i Šule. Možda ima neke veze. Vi ste stranka kao i svaka druga. Bez ideologije i željna vlasti. Nemoj da se lažemo

  11. Mali problem: Jeremić još nije osnovao stranku i počeo da radi. Dok se to ne desi, nema smisla savetovati mu bilo šta. Ispada da Jeremić ima neki neverovatan politički potencijal, samo još da napravi stranku i izabere dobru žvaku i eto! Ne ide to tako, prvo treba imati neku ideju, neki plan, neko načelo, bilo šta. A Jeremić to nema, sudeći po onome što je pričao u kampanji, fraze i opšta mesta, nije baš upalilo…

  12. Šta ovaj priča?2012.godine je jedino Djilas, kao kandidat za Beograd, dobro prošao!Očigledno je Šutanovac svestan da vredi 10% Djilasa. Sada još da se vrati njegov drug, kum, šta li je, Tadić zahvaljju čijoj sujeti je i došao SNS na vlast.On stvarno hoće potpuno da uništi DS.Sramota!

  13. Baš je lepo što g. Šutanovac poziva svog starog druga g. Tadića da se ponovo druže i tako to. Jadna nam majka. Nikad se DS neće oporaviti kada je vode i "oporavljaju" ovakvi. Đilas je bio jedan od boljih gradonačelnika Beograda i verovatno bi se pokazao dobro i u politici da ga iza ćoška nisu čekali razni Vučići, Pajtići, Dačići, Tadići i sijaset drugih. Uostalom Đilas je jedini (kod nas, barem) koji jre prvo zaradio novac pa ušao u politiku, svi drugi su počeli da se "bave" politikom golog dupeta ali su se zato omastili na "funkcijama".

  14. Što bežite od DJB. Gde su se izgubili beli listići. Jel Danas Informer nove stranke?

Ostavite komentar


Politika

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu 9

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu

Nakon što je centrala stranke Zajedno, zbog najave učestvovanja na loklanim izborima 2. juna, danas raspustila odbore u Novom Sadu, Nišu i Pančevu, iz solidarnosti i odbijanja centralističkog tretmana, članstvo i rukovodstvo još desetak gradskih odbora, među kojima su Zrenjanin, Kula, Sombor, Srbobran, Kikinda, Vrbas, Subotica i Novi Bečej, momentalno je podnelo ostavke, saopšteno je danas iz pokrajinskog odbora Zajedno Vojvodina.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.