Šutanovac: Vreme je za smenu ministra odbrane

Ostavite komentar


  1. „Vreme je za smenu ministra odbrane – kaže BIVŠI ministar odbrane ! Nije ti bilo dosta Šutanovcu, opet bi ti, ali narod neće !

  2. Šutanovac baš nije neko ko bi mogao da komentariše ministra odbrane pošto će se njegov mandat pamtitipo velikim problemima

  3. sve što misli da bi trebalo bolje imao je priliku da uradi i nije uradio što mu oduzima pravo da bilo šta komentariše

  4. Ovi botovi što hvale Vulina, sigurno su od njega dobili dodatne sendviče, na tetkin račun.

  5. Nikako… pa to bi nalikovalo prekinutom snošaju… ne zbog Vulinovog oštrog vida snajperiste… Već s razloga što, kada je veliki podvig u pitanju, treba zatvoriti oči nad stinim propustima.
    Ako ovaj naš samuraj pokazuje apsolutnu lojalnost prema svom gospodaru, nije strašno ako ponekad izgubi iz vida ono glavno. Savršenstvo u svim stvarima i nije neko dobro.

  6. Nemoj samo ti da pridikujes nekome…ako treba neko da se suprotstavi Vulinu to su casni i posteni pripadnici Vojske…ako ih uopste ima…a ne da salutiraju i stoje mirno dok im komanduje neznalica i klovn!

  7. Vlada je verovatno dobra a samo ministar nevalja.Cela vlada je sastavljena u briselu i vasingtonu ,ima i aco par svojih ali većina je iz vasingtona.A gospodin sutanovac učestvuje u rijalitiju političkom kao u 99 procenata političara s ciljem zbuni javnost da se nevidi glavni gazda balkana i EU.Dali bio tu vulin ili ne to ništa nemenja ,medjutim niko ne spominje centralnu banku koja je pod upravom MMF ,svetskog kratora siromastva

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.