Sutra sednica Predsedništva SNS, a pre nje govor Vučića: Saopštava se odluka o novim izborima ili novoj vlasti u Beogradu

Ostavite komentar


  1. Ili su uspeli da kupe nekog sa list Mi-glas iz naroda pa se moraju dogovoriti koju funkciju i koliko para da daju, ili nemaju vecinu. U svakom slucaju je prpa. Ocigledno nisu sigurni ni u tu najnoviju kupovinu ako se desila.

  2. ako ste pogledali sliku,onda vam je jasno da sa ovakvim klovnovima nema bolje sutra.Jadan,jadan je narod koji sve ovo trpi i tonu sve dublje u neizvesnost.Mene licno nebi iznenadili vest,da je vozd vucic pobegao u „bratsku“zemlju rusiju,i tamo dobio politicki azil.Sve drugo smo i culi i videli,a ovo je poklopac na svu njegovu bahatost i kriminal.Samo jos malo…….videcemo jesam li bio u pravu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.