Sutra u Beogradu osnivačka konvencija pokreta Metla 2020, okupljenog na inicijtivu DSS

Ostavite komentar


  1. Partijsko zaposlavanje (oduvek bilo), medijska scena (najveca sloboda od 2003 do 2012), finansijski tokovi (najgori od 2003 do 2012)… sve to treba biti predmet razmatranja, ali pre svega molim vas da se bavite korupcijom i privilegijama. U Srbiji jos nikada nije bilo demonstracija zbog korupcije za razliku od npr Rumunije, niti je bilo protesta zbog prevelikih privilegija da npr. neko dobije naionalnu penziju a bio folk pevac ili roker, clan neke stranke, ili da neko moze da sa 17 godina obezbedi penziju od 167.000 dinara od 40.godine dok radni covek moze imati maksimalno 125.000 dinara i to da radi do 65.godine, pa makar i da je dobio nobelovu nagradu.

  2. Sto vas je vise i samim tim ste razjedinjeni, vecina i nesposobna, puna bivsih i sadasnjih korumpiranih predstavnika, sve vise pomazete Vucicu. Strasno!

      1. Nemam Gargamel, ja nisam politicar, to nije moja profesija. O tome trebaju razmisljati oni koji su profesionalno u tom poslu ili ne treba da se bave politikom.

  3. Metla od prazne slame…!! Koliko je meni vidljivo,u Srbiji svi beze od motike i od metle…??

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.