Sutra vanredna sednica Skupštine Kosova o zakonu i platformi za dijalog sa Srbijom

Ostavite komentar


  1. Da li ste ikada čuli da naša skupština raspravlja o Kosovu? Ako niste nećete ni čuti jer to kod nas odlučije samo Vučić. Narod će o tome biti obavešten tek kada se postigne dogovor sa Albancima (izjavio Vučić)…Znači ko šiša narod Srbije kod nas se pita samo jedan čovek!

  2. Kakva farsa?! Na ovom primeru se jasno vidi arnautska logika i način na koji oni ostvaruju sve svoje namere. Ovo je najbolji dokaz kako oni „vozaju“ ove naše „vizionare“, čiji su horizonti tik ispred nosa. Niko, ali niko, više ne pominje Zajednicu srpskih opština?! Nestala je sa horizonta i iz naše sfere interesovanja?! Neverovatno ali, ZSO su „pojele mace“, zar ne? Nema zajednice, a ovim taksama arnauti su uspeli elegantno da „reše“ to pitanje i da ga skinu sa dnevnog reda?! Sličnom taktikom „vozaju“ već nekoliko meseci i takozvanu „medjunarodnu zajednicu“, odnosno SAD i EU. Oni im stalno, kao bajagi, prete nekim „petardama“ da moraju da ukinu takse a, arnauti se, opet, kao bajagi, prave nevešti i guraju po svom, sve dok ne ostvare ono što su naumili. Rad na ovoj „platformi“, trreba da „pojede“ višemesčno vreme, u kome će, kako se Albanci nadaju, kratka pamet „Škija“, kako nas iz „milošte“ zovu, da popusti i zaboravi na ono što je bio glavni cilj u pregovorima odnosno ZSO?! Predlažem da svi ovi, aktuelni, srpski političari uzmu časove kod gospodina Čovića ili Drecuna, koji bi im na jednom kratkom kursu otkrili „tajnu i lepotu“ albanskog terora koji, kao takav, traje više od sto godina. Pošto nam je 100 godina, bio nedovoljan period da shvatimo, možda će ovaj kratki intenzivni kurs ubrzati rad naših moždanih vijuga.

    1. Znam da nećete objaviti ali moram da odgovorim ovom „gospodinu“.
      Da si pažljivo pročitao komentar gospođe M. Milutinović, možda bi shvatio suštinu problema.
      A to je da kod „arnauta“ ipak postoji kakva-takva demokratija (raspravlja se u institucijama) dok kod „kaura“ nema nikakve.
      O svemu odlučuje vođa, lider, vožd. Ne zarezuje Skupštinu ič. Pet para ne da na demokratski iskazanu volju srpskog naroda i njegove predstavnike. Ne šiša vas ni za suvu šljivu. Odnosno, šiša vas, ali samo kao ovce.
      I ko je tu onda stado, pitam ja tebe?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.