SZS: Ako gradonačelnik Beograda hoće da dokaže da nije „fikus“, mora da smeni Vesića

Ostavite komentar


  1. Kako se , bre, ne meša u svoj posao ? Pa zar nije pre neki dan čestitao Božić patrijarhu i građanima ?

      1. Niko nije rekao da je nešto u tome loše . Samo kažem da čovek obavlja svoj posao . A posao mu je da građanima čestita Božić . Zar ne ?

  2. E svašta ovi iz SzS ponašaju se kao mala deca ako nećeš tako ti si šuga.Pa da li vi mislite da uopšte možete time nešto pokazati. Fikus propale zapadno-satanističke agresije na Srbiju i srpski narod upravo ste vi iz SzS i kao takvi ste prezreni od srpskog naroda

    1. Strasno je sto Radojicic i njemu slicni svojim tragicnim sluganstvom toliko unizavaju lekarsku profesiju. Pogledajte kakve lekarske velicine su sa dostojanstvom obavljale drzavne funkcije u Kraljevini Srbiji u 19. veku. A ovakvi likovi nedostojni i nemoralni predstavljaju paravan za lopovluk i kradje ogromnih razmera. Bez ikakvog osecaja stida i sramote. Strasno sta je ovaj narod dozvolio.

    1. A sta bi tek bilo da knjizevnik @vesic radi punim kapacitetom sto ga on kao bitanga ne poseduje!

  3. Kakva je ovo izjava, pa doktor jeste fikus. I to Vesićev lični fikus i to je znao kada je pristao da bude novo neukaljano lice korupcionera.
    On je gori od njih.

    1. Ovo je pravi komentar. Ko ne poznaje Radojičića misli da on ima neke sposobnosti. To je čovek bez ideje i uz to lošeg morala. Njegovo dosadašnje kradonačelnikovanje to jasno pokazuje. On je pravi produkt mulja u kome živimo. No, jednoga dana postaviće se pitanje odgovornosti, pitanje koje je njemu nejasno jer fikus jedino zna da mora da bude zalivan.

    1. Bilo bi pravilnije da se kaže:“ za koga mislim da dobro radi svoj posao“. Ili imate konkretne pokazatelje? Nisam opozicija, ali ni podanik. Bitno mi je da grad funkcioniše na optimalan način. Nažalost, to nije slučaj. Problemi se ne rešavaju, ili presporo za moj ukus.

  4. Zasto da Gradonacelnik dokazuje da nije fikus.Svako ko se ne dopada opoziciji je fikus,tako da tu dokazi i nisu potrebni.

  5. Ko, bre, da smeni Vesića? Radojičić? Pa i jednog i drugog je postavio AV- ovaj lekar je, to svi znamo, samo ikebana -a o svemu, posle Vučićevih naloga, zahteva i dozvola, to u delo provodi Vesić. Dokle god od naduvanih računa eventualno provizije dele Vesić i porodica AV, nema ni razloga za smenu ni želje da se smeni posluško. Kako bi AV bez njega gospodario Beogradom? Teško jer se takav poltron ni u Srbiji ne rađa svaki dan.

    1. Vrlo precizno odredjena vrsta ukrasnog bilja.
      Za razliku od fikusa ikebanu ne moraju ni da zalivaju.
      Moze godinama da stoji u ćošku i nikom da ne obraća pažnju na istu.

  6. Hahaha, koja ste vi smesna drzava. U BG skoro niko ne zna kako se zove gradonacelnik. A bivsi policajac vodi sve.

    1. Policajac je izuzetno širok pojam.
      Da suzimo to na pozornik, biće tačnije.

  7. Radojičić nije fikus, on je lišaj. Lišaj raste u senci, na vlažnim i neosunčanim mestima … i teško ga je iskoreniti. Vesić je druga sorta, fauna, gigantski krpelj koji svima na koje se nakači (stanovnici Beograda) pije krv…

    1. Izvanredan opis!
      Kratka dopuna: krpelj je bio šef kabineta prvog demonkratskog!

      1. Čiji bre šef kabineta?? Bio je pomoćnik ministra Dušana Mihajlovića. Kao Dijana Hrkalović sada

  8. Zar ima neki drgi gradonačelnik Beograda osim Vesića i Vučića?! Ne mogu da verujem da ima neko noramalan čovek da se predstavlja za gradonačelnika, sada pročitah da je lekar po struci, znači potpisnik je Hipokratove zakletve, dok žitelji u beogradskom naselju Mirijevu dave se u kanalizaciskoj tekućini koja teče najprometnijom ulicom naselja???!!!

  9. Vesic uz Sandru Pantelic kontrolise sve koruptivne tokove novca a specijalitet je Jadran firma za otimanje ogromnog novca. Dokazi su na sigurnom I ocekuje snje Sandre Pantelic

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.