SZS: Moramo da smenimo Vučića da ne rasproda Srbiju

Lideri Saveza za Srbiju u Nišu

Ostavite komentar


  1. Posto sam video taj ‘velicanstveni’ i ‘brojni’ skup, pitam se zasto i pisete da se desio… Mogu da zavrsim optimizmom – i Makedonija ode u NATO, a Djilas slobodno moze da urusava gradjansko drustvo, demokratiju i EU vrednosti u Srbiji koliko god zeli…

  2. gospodina Vucica treba lustrirati zajedno sa celokupnom strukturom politicara sto deluju odd 1990 .Ali odmah da kazem da ako gospodina Vucica bude smenjivala ova opozcija gradjani ce se silno pokajati .Ova opozicija u znacajnijoj meri je kadrovski losija od Vucica ,ako nema boljih kadrovskih resenja onda nije steta da propadnemo kao drzava ,a verovatno i kao nacija .### JAVNO KAZEM jedino resenje je OMLADINA ,a ova kadrovska resanja bazirana na frakcijama Demokratske Stanke ne samo da su istrosena ,vec su po mom osecaju mnogo slabija struktura od gospodina Vucica , struktura motivisana svojil licnim interesom sa vecim brojem slabih lidera ,sto samo znaci veci stepen korupcije .Ova struktura je vec jednom bila na polozajima i sada kao smenjena trzi novi mandat .## Pozivam Omladinu da formira partiju ,ali sam svestan da to sadasnje slbe bezednosti nece dozvoliti ,mi smo to pokusavali od 2000 do 2012 sa registrovanom Partijom Mladih da bi smo 2011 bili zabranjeni pod izgovorom da nemamo 10 000 osnivaca i clanova i to retrkoktivno , nazalost u zemlji postoje jake strukture koje zemlju i gradjane vode u propast i tu nema spasa .jer grajdani nisu spremni niti imaju snage da pobede tu strukturu koja deluje po modelu klasicne mafije zajedno sa politickom mafijom sto je cini nesmenjivom na izborima. # Didident Dimitriejvic >> ako ove politicke strukture nastave da deluju zemlja ce se uskoro naci pod punim kolapsom ### Ako nema boljih od Vucica ,onda ga netreba ni smenjivati da bi dosle politicki slabije licnosti sa slabom harizmom .Stepen depresije u toj meri je veliki da nema trunke optimizma .smatram da je uzrok velika policiska i bezbedonosna represija koja je uzela sistemske dimenzije ,u pravom smislu supendovane su osnovne slobode garantovane u ustavu posebno politicke slobode .a sve to traje dugo .Metode da gradjani nesmeju da deluju politicki jer u surptnom gube posao za nasu drzavU MOZE ,a i pokazace se kao KOBNO .jer kao posledica imamo zaplasene gradjane ,dok istovremeno ekonomski optimizam ravan NULI .MISLJENJA sam da se radi o produzenom sukobu iz 1999 i da tadasnj agreseri jedostavno nezele da se okonca ekonomska agonija naroda .spreman sam da novinarima lista danas ,dam konkretne podatke koje novinari mogu da verifikuju pre objavljivanja gde se vidi ko si finasijeri ove opocije .Kada se pogleda ko su finasijeri ,a smatram da je to neophodno da bi gradjani razumeli motive ove strukture .podaci kojima raspolazem su znacajnijoj meri zabrinjavajuci

  3. bede i jade , kako da ga smenite -kradjom , sve ste pokrali ,izdajom -sve ste izdali,
    mozda kad us kupstini bude pet poslanika pa vi onda budete unutra ,ali ioma to ali onda nece biti ni naroda u srbiji pa nece imati ko da glasa.E TO VI RADITE DA TAKO BUDE .

  4. Не лажите народ, нико овде не распродаје Србију. Ко је вама крив , што ви нисте решили питање железаре Смедерево, или РТБ Бора , да не спомињем и друга јавна предузећа , која су у ваше време “ сисала “крв буџету Србије .

    1. Polako i molim za malo strpljenja. Na kraju će AV rasprodati i vas botove u paketu sa pripadajućim pelenama…

  5. А шећеране за 1 евро , као и железара за 1 долар, а 24 пљачкашких приватизација, продаја банкарског система странцима, као и земљу по Војводини комшијама Хрватима , шта ви мислите да је народ сенилан .

  6. Не, него ви би сте да смените Вучића, како би опет заузели фотеље, па да Јеремић опет одседа по скупим хотелима, испија шампањац и једе кавијар,Када човек падне са много на мало , догађају се овакве ствари, влада цинизам, сујета , мржња, похлепа, баш као код ових на слици.

    1. A vi bi ste i dalje da rušite ljudima kuće kada vam je to po volji kao Savamalu, da zidate nelegalne objekte na Kopaoniku, da vam tetka iz Kanade kupuje stanove, da kupujete stanove u Bugarskoj, da nameštate tendere bratu premijerke, da uzimate procenat od kićenja Beograda u septembru mesecu, da kupujete najskuplje jelke u Evropi, da se hvalite porastom BDP koji sami računate, a i tako izračunat je opet medju najnižim u Evropi, da se hvalite sa platom od 200 E, da crtate mete na čelima neistomišljenika i onda kada ih neko ubije pravite se blesavi, da Šešelja tretirate kao malo dete kad psuje, vredja i preti, da bivše predsednike držite u kućnom pritvoru, da opoziciju zovete lopovima, a onda kada vas oni tuže vi se pozovete na imunitet i svakodnevno se hvalite svojom hrabrišću, da optužujete narod da nije prihvatio rešenje za Kosovu koje mu nije ni ponudjeno, ….

  7. Po svemu sudeci,raspisace se vanredni parlamentarni izbori.Bice to sansa opoziciji da javno proklamovano sprovedu u delo.Mada mislim da sem puke namere da smene ovu vlast,moraju ponuditi narodu nesto opipljivije da bi glasali za njih.Za sada jos nisu a vreme prolazi.

    1. Ma kakvi “izbori“. Na izborima u zatvoru, Uprava je uvek pobednik. Uostalom AV je mnogo uspešniji u obećavanju i pratećem laganju od opozicije.

  8. Niš ima oko 300000 stanovnika, a jedva se hiljadu pojavilo i ako nezadovoljstvo gradskim rukovodstvom i Vučićem koji ih je postavi i podržava ih i te kako vidljivo. Činjenica je da Vučić ne prolazi bolje, jer pored onih jadnika iz javnog sektora i javnih preduzeća on mora da „uveze nišlije“ kako bi poslao iskrivljenu sliku o podršci koju ima u Nišu. SZS mora da stane i razmisli ko može, a ko ne sme da pojavljuje na lokalu kao njihov predstavnik. Potsetiću da je u Nišu opozicja oterala crvene na izborima ’96, ali se u mandatu DSa, kada se izljubio sa SPSom, izdešavala afera Wind Jet, rekonstrukcija hale Čair, promena namene zemljišta u centru za operu i pozorište u zemljište za stanogradnju…Nišlije pamte, bez obzira na konstantno plasiranu neistinu da srbi brzo zaboravljaju i lako opraštaju. SPO, Savez za promene i DOS imali su jaka uporišta u Nišu i ovaj novi savez mora da vodi računa sa kim pokušava da skloni SNS, jer razočarane nišlije neće dati podršku savezu ako su u njegovim redovima nišlije koje su pogazile naš trud pri sklanjanju crveno crne koalicije i uvaljivanjem u fotelje.

  9. Kada Djilasovi sledbenici pricaju o sprecavanju rasprodaje zemlje to je onda neverovatno. Pa u SzS su se skupili svi koji su do 2012te bili na vlasti i prodali 95% firmi koje su bile u Srbiji. I sada oni bacaju price kako neko drugi hoce da rasproda Srbiju, neverovatno

  10. Kakav skup otužnih kameleona. Oni ne bi pobedili na izborima u sopstvenoj kući a kamoli Vučića.
    Na kraju krajeva, Vučića ne treba skidati sa vlasti. On je deo kamarile koja je započela novu srpsku religiju obožavanja gluposti, pa je red da se psi iz pakla na njemu iskale. Ko ne plati na mostu, plati na ćupriji. A na ćupriji karte naplaćuje Rogati lično.

  11. Neka i ovi nesposobnjskovici bi bili kao melem na rane Srbije nakon razvaljene pravne drzave razorenih institucija i lesinarstva Sns.

  12. Žalio sam vas zbog ovih kazni. Medutim vas bi trebalo ugasiti. Moje komentare ne objavljujete više. Stamota….
    Srpski nacionalista.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.