SZS o sedam godina vlasti SNS: Bez slobodnih medija, korpumpirana i nesposobna vlada

Ostavite komentar


    1. Јеси корумпорани, јесу нестручни, има превараната и лопва у њој, има и потенцијалних издајника.Просто не знам, као да смо се камењем на Бога бацали, па нам послао полуписмене и на ивици болести ликове.

    2. Најгоре је што је пуна фалсификатора диплома – другим речима криминалаца. Да ли неко са два грама мозга може да очекује да људи без интегритета спроводе јавни интерес? Нажалост код нас може све да прође па и то.

  1. Da li neko u Srbiji ima hrabrosti da se suoči sa stvarnošću ili ćemo iz dana u dan slušati svakojake nebuloze aktuelnih i bivših političara?
    Ako sistem ne valja ili ne postoji, onda ga valja izgraditi!
    Ne može naravno da se gradi na devalviranim idejama i apsolutno bez ikakvog uticaja u narodu!
    Dajte molimo vas da se uozbiljite inače će narod morati da se samoorganizuje, a ako do toga dođe neće se gledati ko je vlast i ko je opozicija!!!

  2. Ako je neko korumpiran to je vlada DOS-a oni su najkorumpiraniji bili u svim državnim institucijama. Članovi DOS-a su Srbiju uništili ,ali uništili i vreme je da neko zbog toga bude kažnjen.

    1. Sav taj najgori ološ iz DOS_a koji je uništio ovu zemlju je sada u SNS_u.

      1. Znaci, sve koji su u vlasti od 90-ih do danas (sa kratkim prekidom) pohapsiti i oduzeti svu stecenu imovinu njima, porodici, kumovima i ljubavnicama.

    2. Šta su uništili kad su podigli BDP (ukupnu godišnju proizvodnju) sa 6,5 milijardi dolara na 50 milijardi, povećali devizne rezerve sa 0,5 na 12 milijardi, smanjili zaduženost prema BDP-u sa 201% na 28%, vraćali pokradene pare od Jezde, Dafine, staru deviznu štednju koju su pokrali SPS-JUL-SRS (danas SNS).

  3. њихових 7 и оних ваших 12,сасвим довољно да у србији ни камен на камену не остане,прозрени и презрени сте од нас што нас иоле нормално остаде на овим просторима

    1. Zaboravili ste 12 godina Miloševićeve vlasti pre DOSa, kada je zaista sve uništeno.

    2. Samo od 1990. do 1994. imali smo kumulativni pad BDP-a od -80%, tokom 90.ih pale plate sa skoro 1000 maraka na dve marke, devizne rezerve pale sa 10 milijardi dolara na 0,5, inflacija skočila sa 0% na 352 hiljade milijardi posto. Eto kad je uništena privreda i Srbija – tokom 90.ih godina vladavine SPS-JUL-SRS (danas SNS).

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.