SZS odbio da učestvuje na Kolegijumu Skupštine: To nije mesto za dijalog

Ostavite komentar


  1. Neka mediji rade isto kao i u Engleskoj: i tamo ima javni servis BBC, i kanali sa nacionalnom frekvencijom ITV, pa neka ovi naši samo rade isto kao i Englezi i eto slobodnih medija. Prosto.

    Sredite zajedno birački spisak i idemo na izbore. A odluku o Kosovu odložite dok ne prođu izbori.

    1. Jedno od boljih mesta za dialog je baš kamion sa koga SZS vodi dialog sa SzP. Dakle Boškić sa Đikijem i Sergejem a protiv Borisa .Ujedinjena opozicija.

  2. Pa normalno,da su hteli dijalog bilo bi ga tamo odavno još kada je ova većina ozvaničena .Ovo je na nivou onih pretnji o štrakjku gladju ,priče za malu decu i odrasle sa dečijom pameću.Nažalost ovde ih ima poprilično ali dobro je da takvi nisu oni koji to treba sa gnušanjem da odbiju.

  3. Opet Danas „OBJEKTIVNO“ izvještava s“velikog narodnog protesta Svi kao jedan“ .
    Koliko je „velik“pisao sam jučer.
    Kako novine Danas o skupu Svi kao jedan govore s pohvalom da li to znači da svi misle kao Sergej Trifunović o mađarima, arapima imaju prostački politički jezik, dakle tako misli i nesuđeni vođa Đilas, pa svileni Vuk Jeremić, Tadić , da ne nabrajam dalje.
    Što se tiče dijaloga oni nisu za nigdje drugdje, i kao što sam reče umni Sergej uni su ULICARI. O zaboravio sam, vole odlaziti u evropske metropole i susjedne države tražiti slusaoce da ružno blate svoju državu. Posebna im je poslastica gostovati na hrvatskoj televiziji na i tu ružno govoriti o svojoj zemlji. JADNO I SRAMNO

    1. jel vas boli što je bilo 60-70 hiljada ljudi ? jel se vučić naljutio pa će da vas kažnjava sada kada ste se toliko raspisali ? ne sećam se kad je bot napisao duži komentar od ovog tvog : )

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.