SZS: Po kojim kriterijumima je oprošten dug pevačici Nadi Topčagić?

Ostavite komentar


    1. Ne bavi se pevačicama već krađom državnih para. Svaki neuplaćeni poreski, komunalni dug je pljačka budžeta, zanči države i svih građana.

      1. “Svilen Gajtan“,kažeš “Kradjom državnih para?Zašto onda ne krenu od sebe?Ima tu materijala,ohoho…Bastać,Zelenko,Jeremić,“Djido 619“,Veseljko…mislim,kad su već tako “pošteni“?

    2. Ja nisam iz pročitanog razumeo da je OPOZICIJA oprostila dug Nadi Topčagić! Doduše , možda sam ja nepismen , pa slabo tumačim napisano .

    3. Ne bavi se opoyicija pevacicama vec ovi na vlasti a opozicija samo dosledno i uporno ukazuje na bahatost i samovolju vlasti !?

    1. 100.000 € joj je oprošteno, ljude za 5.000 izbacuju iz stana, sram te bilo. Naučili ste da otimate od sirotinje.

    2. Uopšte nas ne zanima Nada Topčagić, zanima nas samo ko joj je oprostio milionski dug koji je imala prema državi. Ništa više.
      A to će se sigurno saznati, ništa se ti ne sekiraj.
      Ali sve to vi botovi savršeno dobro znate, ali se po uhodanom receptu vođe vaše sekte pravie blesavi i postavljate kaobajagi naivna pitanja, kao „pa šta?“ i „gde je tu prekršaj“?
      Ali samo se blesavite, nećete još dugo, vreme vam nepovratno curi!

    1. Interesantno je da su botovi dobili naređenje da ‘napadnu’ ovu vest. To znači da je tema veoma ozbiljna. Da li Jaca zna zašto mora da pljuje ili to radi zbog lošeg majoneza?

  1. Evo još jedno pitanje: Ko je Branka Kockicu(75 godina) stavio na platni spisak zaposlenih u JP Pošte Srbije, sa platom od 140 000 dinara? Sledi Tijana Ajfon!

  2. Nadi je samo prepolovljena dug KAO I NAMA , 1500 , KOJI SMO BILI U ISTOJ SITUACIJI . OSTALIMA , KOJI NISU IZGUBILI SPOR A BILI SU U PROCESU , OPROŠTENA JE KAMATA I POLOVINA DUGA !

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.