SZS: Saglasni smo sa Kostićem (SANU) o nužnosti dijaloga u Srbiji

Ostavite komentar


  1. Mnogo dugo ovo traje da bi se g. Kostic tek sada iskreno setio da je ovom drustvu potreban dijalog. SZS je ocigledno mlad i naivan. Nije trebalo cekati da dodje dovde. Bilo je prilika da se reaguje. Ocigledno je Kostic tek sada dobio mig da je vreme. Sto se ne pojavi SANU po pitanju plagijata Malog… I stotina drugih plagijata? I desetina drugih skandala? Sad ce malo da zatalasa, pomogne vlasti i nastavi po starom. Jer njima je i sada sve potaman, da ne moze bolje biti.

  2. Ajd pomozi Boze da i SANU ucini nesto korisno za Srbiju. U svakom slicaju svaka cast Kosticu na hrabrosti. Sada mozemo da ocekujemo neke krestice, bulovice, beckovice i ine, profesionalne grobare Srbije.

  3. Kolega Kostiću, čestitam na intelektualnom i nadasve istinitom viđenju današnjih događanja u ovoj našoj lepoj Srbiji.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.