SZS: Tražimo hitno hapšenje Miše Vacića

Ostavite komentar


  1. Za ovo tražite da ga hapse?Onda tražite da hapse i Veseljka zvanog “Boško“,jer je on već tražio da se pregaze i ubiju policajci 13.04.a o ostalim napadima da i ne govorim…mislim,ako ste za pravdu,onda gledajte i šta imate u svojim redovima…a ne selektivno,jer ispadate smešni.

  2. Izgleda da je Aca Srbin naredio kloniranje Zorana Babica, ali je nesto poslo po zlu.

  3. Gradjanski rat u Srbiji u 21.veku…nisam vise siguran da je tako nesto nemoguce…ovo ludilo polako ali sigurno ulazi u crvenu zonu…

  4. Kada Sergej govori, ni približno slično, ali nekulturno, vlast ga naziva fašistom a ovom, zaista fašisti, finansiraju sve nastupe. Za ovog stvora je svaka svinja džentlmen.

  5. Ovo je odlican primerak coveka koji pripada sns-u, radi za sns, preti za sns i profil ljudi koji glasaju za sns! Ova njegova kvazi stranka koju je sns napravio kao i onu milicu zavetnicu i gomilu drugih placa narod Srbije svi nhegovi su pozaposljavani po raznim ministarstvima, opstinama…a zauzvrat treba da napada opoziciju, da bije, preti, ucenjuje…To je slika danasnje Srbije i njene trenutne vlasti!Kada pomislis da nema dalje u propasti, nekulturi, lopovluku…onda vidis ovakog lika i vidis da postoji jos veca provalija koju stvara sns!

    1. Ne postoji, covek koji bi usao u Srpsku desnicu, pa iz centrale vladajuce stranke, stiglo naredjenje u lokalne odbore, da jedan broj clanova opstinskog odbora (zavisno od velicine opstine i odbora) uzme i clansku kartu (pored naprednjacke) i kartu Srpske desnice. Fakticki, da imaju tzv. “dvojnu registraciju“.

  6. Strašno je koliko Srbija tone u blato kojekakvih Miše Vacica tj A Vučića .
    No bojim se da je sve bliže vreme kada će Srbija plivati u krvi,?!!!

  7. Zašto ne tražite hitno hapšenje Boška Obradovića koji gde god se pojavi bije žene? Zašto ne tražite hitno hapšenje, onih poput Dragana Spasića iz Trgovišta, koji prete silovanjem? Zašto ne tražite hitno hapšenje Bastaća koji lude lišava slobode, bije vezane za stolicu sa kesom na glavi? Dokle vise licemertvo?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.