SZS: Verbalni napad na Dragana Đilasa u Leposaviću organizovala Zeljina ekipa

Ostavite komentar


  1. LJUDI!!! Ne mogu oni da vredjaju, koliko ste vi veliki. To su im poslednji trzaji. Bitno je da vas nisu vredjali članovi porodice Olivera Ivanovića i ostali časni ljudi, koji znaju da su ova bagra i bagra srpske liste stavili metu, Oliveru na čelo (ledja) i da su učestvovali u njegovoj likvidaciji.

    1. Ma mogli su jajima… Ali, dobro je da su se uverili da njihova politika razjedinjavanja kosmetskog srpskog bića više neće proći.

      1. U engleskom kolokvijalnom govoru ima jedna poslovica koja kaze PROSJAK NE MOZE BITI PROBIRAC. Znaci mora biti zahvalan ma ko i koliko mu udelio. Na zalost imamo ljude koji misle da su ne dodirljivi i da ce njihova vlast trajati vecno.Vi koji zvizdite zivite od zvizdanja. Kako je narodu koji terorisete? Ali, i vama ce doci kraj i to uskoro. Bice drzavnom tuziocu dosta posla.

      2. To vaše tobožnje „sjedinjavanje“ sa arogantnom politikom Vučića, doćiće vam glave nažalost.
        Umesto politike ostala vam je samo bahatost.

    2. Gospodja Ministarka:Nadam se da mu neće više pasti na pamet da ode na KiM.

  2. tako svuda rade batinaši iz SNS-a.Imaju na raspolaganju autobus BG registracije i gde god ima mitinga SNS-a oni dolaze i održavaju njihov red ,red zavrtanja ušiju red pretnji.Srpsku listu napravio je AV i niko više nesme da se pojavi kao kontra stranka na Kosovu

  3. Sta vas cudi, ipak je to politicko krilo jedne kriminalne organizacije.

  4. Umesto da ovaj Đilas prizna da su ga Srbi sa KiM prosto najurili on sada izmišlja kako su to bili aktivisti SNS iz centralne Srbije.

Ostavite komentar


Politika

Svi susreti Ivice Dačića i Ketrin Ešton: "I šta onda?" 10

Svi susreti Ivice Dačića i Ketrin Ešton: „I šta onda?“

Ivica Dačić, ministar spoljnih poslova Srbije, u četvrtak se sastao s baronicom Ketrin Ešton nakon nepunih dvanaest godina od njihovog prvog zvaničnog susreta u okviru dijaloga Beograda i Prištine, a na prethodne sastanke nije dolazio praznih ruku - ikone, šal, rukavice, pesme neki su od poklona koje joj je na redovnim sastancima poklanjao.

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.