SZS: Vučić kupuje vreme kako bi pokušao da razjedini opoziciju

Ostavite komentar


  1. Svašta ćete da smislite. Ako ste jaki, ne može vas niko razdvojiti. Stvar je u tome da vi ne želite dobro Srbiji i njenim građanima pa zato i postoji mogućnost da se razjedinite jer očigledno vam je cilj da se u sto kraćem roku domognete vlasti i to na nepošten način. Ha ha.

  2. Ух, има шта да разједини? они су расцепани на фронцле!Ови разбојници од опозиције су само мрвица која узурпира права свих осталих! Има гомила странака које немају везе са Ђиласом и изаћи ће на изборе! Треба бар позвати све на разговоре!

  3. Opozicija je razjedinjena samo od sebe
    Ne treba Vucicu nikakva kupovina vremena
    Al ajde mora neko nešto i da kaze

  4. Ha,ha,ha…koji si ti “biser“ Jovanoviću…pa,vi se medjusobno više mrzite nego što mrzite Vučića.Vama je jedini cilj da dodjete silom na vlast a onda da se “pokoljete“ oko fotelja.Vas neko da razjedini,to je nemoguće,jer ste već razjedinjeni,samo se molite Bogu da vas NATO avioni opet dovedu na vlast.

  5. „Jovanović je poručio Vučiću da će opozicija biti jedinstvena, jer je predsednik SNS-a „suviše velika štetočina“ da bi se u opoziciji bavili sitnim međusobnim razlikama.“
    Davno iz opozicije nismo dobili ovako koncizne i jasne rečenice. e to je gospodo način kako se boriti protiv nevaspitanih i bahatih.

    1. Čista demagoška floskula tog potpunog marginalca Jovanovića. Kad ste toliko sigurni da će više od 50% birača bojkotovati izbore retočite to u glasačku mašinu koja će odneti pobedu na izborima. Međutim, pošto nemate ni program a ni ideje pukli bi ste na izborima pa onda birate manje kompromitujuću opciju.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.