Tači: Ko god bude izaslanik EU mora Kosovo tretirati kao nezavisnu državu

Ostavite komentar


  1. Kosovo nije nezavisna drzava,da je nezavisna drzava bilo bi clanica UN i zasto bi o bilo cemu pregovaralo sa Srbijom da je nezavisna drzava.To je samo njihova masta,Sto je babi milo to joj se i snilo.

  2. Izjava za unitrasnju upotrebu zbog najave povlacenja priznanj jos jedne drzave.Albanci su lzgubili superiornost i to sami vide.Svski ptegovarac ce biti neutralan to mu je i zadatak.

  3. „Da je uloga Amerike nezamenljiva“!!!.Onda i uloga Rusije!!!.“ Neka dođe ko god želi, Kosovo je nezavisna i suverena država“!!!!!. Ako je nezavisna država, zašto tražite da vas Srbija prizna?. Znači nije, i nikada neće biti albanska država!!!.

    1. Sara, niko ne trazi kako ti kazes priznanje srbije. Sto se nas tice, treba da gradimo viliki zid i „Arrivederchi“, nista nam ne znachi vase priznaje, niti nam treba. Mi imamo drzavu i sa vama samo reciprosne mere, kako vi prema nama tako mi vrachamo. Dialog je pokrenut od EU u SAD, i to treba vas da bi usli i EU, i da bi na kraju bili slobodni od lazne mitologije. Dijalog i priznanje treba vama, kako bi znsli kone su vam granice i koliko ljudi zive tu . Ako ikad dolazis na Kosovo, tek tada ches imati pojima o chemu pricham. Srbija ovde predsavlja, terror, tugu, masakre, to je jedna tamno vreme koju treba pamtiti i vratiti kad veeme stigne, to ne znachi vratiti istim zlochinima koje smo mi preziveli, ima drugih modernih metoda, kao sto su tuzbe itd. A izaslanik EU ako ne postuje drzavu Kosova. Ne treba ni da dolazi u posetu. Cim stgne u aerodrom sledi pechat republika Kosova.

      1. @Gent

        Nista vam ne znaci priznanje Srbije? Stvarno? Bez priznanja Srbije nema clanstva u UN-u, u Interpolu, Savetu Evrope, nema priznanja od strane 5 clanica EU a bez toga nema ni EU integracija, NATO clanstva… Bez priznanja Srbije ostajete ovo sta ste sada, izdrzavani, zavisni protektorat bez medjuanrodnog legimiteta, tvorevina u rangu Juzne Osetije i Donbasa sa rokom trajanja koji zavisi od dobre volje par drzava. A sto se tice tuzbe, vracanja itd. Sa Kosova ste proterali stotine hiljada Srba, izvrsili ste na hiljade zlocina, silovanja, pljackanja i otimanja, unistili ste srpsku kulturnu bastinu staru vekovima. Tako ste se ponasali svaki put kada ste imali nekoga iza vas, od Turaka, nacista do NATO-a danas. Tako da bolje cuti.

Ostavite komentar


Politika

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu 10

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu

Nakon što je centrala stranke Zajedno, zbog najave učestvovanja na loklanim izborima 2. juna, danas raspustila odbore u Novom Sadu, Nišu i Pančevu, iz solidarnosti i odbijanja centralističkog tretmana, članstvo i rukovodstvo još desetak gradskih odbora, među kojima su Zrenjanin, Kula, Sombor, Srbobran, Kikinda, Vrbas, Subotica i Novi Bečej, momentalno je podnelo ostavke, saopšteno je danas iz pokrajinskog odbora Zajedno Vojvodina.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.