Tači: Milan Radoičić glavni osumnjičeni za ubistvo Ivanovića

Ostavite komentar


  1. Nemoguće. Vučić je rekao da je prošao poligraf. Valjda zna više najbolji student, prava nego bilo ko drugi.

  2. Dali je u interesu srbske vlasti rasvetliti ubistva setoro mladih u kaficu Panda kod Peci?!

    1. A istina je:
      Olivera su ubili vanzemaljci sa planete Cipuljici, iz Galaksije SNS?!

    1. Poligraf nije sasvim pouzdan, a rezultat zavisi od niza okolnosti. On može biti samo dodatni faktor u istražnim radnjama.

  3. Ajde više koja god strana idite već jednom do kraja. Svaki dan nas truju sa nekim polu scenarijima i spinovima. Može li iko da ide do kraja? Nije ni čudo sto ljudi ne vole političare. Samo se podgreva tenzija i onda kažu zamrznuti konflikt, jes malo sutra. Svaki dan malo Tačija, malo Haradinaja pa ovih naših nesrećnika a zapravo se ništa ne dešava na terenu.

  4. E, otkrio si Ameriku! To se odmah znalo. Naročito od kada je „prošao“ svemoćni poligraf.

  5. Ludilo političkih aktera se nastavlja, kako na KiM tako i u Srbiji?! U Srbiji PRVOROĐENI zna da M.Radoičic nije ubio O.Ivanovica, ali ne zna ili nece da kaže ko je ubica?! Na KiM Tači kaže kako je M.Radoičic glavni osumnjičeni za ubistvo O.Ivanovica, a onomad je taj isti glavnoosumnjičeni M.Radoičic izabran za predsednika FS Kosova?! Marko Đuric zvani 5:0 veruje da ce Srbija/Vučic otkriti ko je ubio O.Ivanovica, ali ne veruje i Tačiju?! Ako vec Marko 5:0 ne veruješ Tačiju, zašto ne veruješ Haradinaju? Zar nije Marko 5:0 tvoja Srpska Lista, odnosno SNS na KiM podržala RATNOG ZLOČINCA Haradinaja na izborima na KiM? Zar nije ta ista „patriotska“ Srpska Lista ušla u koaliciju sa njim? JESTE MARKO 5:0 pa kako onda ne veruješ svom koalicionom partneru? Ko je u Srbiji O.Ivanovica proglasio za izdajnika srpskog naroda? SNS i njihovi funkcioneri su to uradili! Ko je na KiM O.Ivanovica proglasio za izdajnika srpskog naroda? Srpska Lista i njeni funkcioneri su to uradili! Naravno Marko 5:0 i ti se tome pridružio, malo sa „Srpska Lista“ na KiM malo sa SNS u Srbiji! Satanizovali ste O.Ivanovica da je izdajnik, strani placenik… a onim spotom na TV Pink (autor spota još uvek nije poznat) ste mu definitivno , stavili metu na čelo! Veceg neprijatelja od vas O.Ivanovicu nije ni bio potreban!

  6. Gledao sam neko veče film“Razotkrivanje“ sa Majklom Daglasom u glavnoj ulozi. U toku filma jedan od glumaca, čini mi se donald Saterlend, izgovara rečenicu: „Nema više istine, prijatelju, postoji samo informacija“.

  7. Beskrupulozno je koristiti ime pokojnog Olivera Ivanovic u cilju reklamiranja svoje stranke, dakle ostavite coveka da pociva u miru, prestanite da produbljujete rane Oliverovoj porodici.

    1. Srbe?
      Tako zoves i one sa ‘Vuciceve Liste’ koji i pored svega i dalje sede u haradinajevoj vladi?!

  8. Zar Taciju nisu preneli da je Vucic rekA da je Radoicic prosho poligraf???

  9. Poslali su dokumentaciju o navodnoj istrazi koja se ovde vodi Pristini i rekli da nemaju duplikate. Sad kao i dalje vode istragu. Zasto je Radoicic evakuisan i sklonjen iz Pristine ako nije kriv i zasto je skonjen samo on a pustilo se da ostali budu pohapseni? Zasto je Vucic tvrdio da bi ga ubili ,na osnovu kojih saznanja i kako to da je samo njemu bio zivot u opasnosti a ne ostalima iz grupe? Nije vazno sta ko prica,vec sta ko radi. Ponasanje i nivo histerije,kao i ono sa poligrafom zaista ukazuju na paniku i strah,

  10. Pukla tikva između Tačija i Vučija, sada će svašta isplivati.
    Da je po nalogu iz Srbije jasno je, pošto video nadzor u tom delu kontroliše Vulinova ekipa, i samo su oni mogli ugasiti kamere, i obezbediti podršku da se sve izvede bez snimaka. Sa druge strane pokojni Oliver Ivanović najviše kritika upućivao je upravo na račun vlade Srbije, tako da je jasno kome je najviše smetao.
    Naravno da je jasno da je lakše ukloniti ga u zatvoru, da je to bio interes Kosovskih vlasti.
    Opstrikcija istrage je jasna, ali dok vlada ova garnitura ljudi, ovakve stvari biće svakodnevica.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.