Tači: Radije bih vodio dijalog sa đavolom nego sa Vučićem

Ostavite komentar


  1. Pa Marko Djuric rece da su pregovori blokirani zbog dodatnih carina koje je Kosovo uvelo za srpsku robu?

  2. Ne bih bas rekao. Njih dvojica , reklo bi se rade timski. Tj, glume suprotstavljene strane. Reziser je mislim jako zadovoljan glumom obojice. Publika hipnotisana farmama i zadrugama, opterecena nemastinom u borbi za goli zivot vise nema ni vremena da prati ,,role,, ova dva foliranta.

  3. Pa naravno da nije lako ni Vucicu , pa ni Taciju tema i predmet razgovora nisu ni malo jednostavni i laki , vec veoma znacajni i od velike vaznosti za buducnost oba naroda.Taci je navikao ranije na pregovarace kao sto je bio Tadic ili Vuk Jeremic koji su isli na ruku njegovim secionistickim ciljevima , ali kod Vucica je to potpuno druga prica i sve je teze Taciju i svim ostalim iz Pristine , jer Vucic je tvrda vocka i nece se tako lako dati a poziciju koju je izgradio i jos uvek je gradi ne ide na ruku Taciju.Samo pre bih rekao da je Taci Sejtan ili kako on to kaze Djavo.Samo moze kako Vucic stalno ponavlja -Mir ,Kompromisno resenje i svakom po nesto , a ne kako zeli i hoce Taci samo priznanje i kraj , i zato ce sve biti teze Taciju i svima njima jer pravda i istina je na strani naseg predsednika i svih nas.

  4. Iskusno ga lozi i dize mu cenu,ovaj sav ushićen ,botovima tema za dnevnicu.Kada bude dosao trenutak i konacnog potpisivanja pravno obavezujućeg sporazuma odnosno priznanja i odricanja od sopstvene teritorije e tada će se formirati nekakva zajednica Srpskih opstina (najveća prevara Briselskog cina izdaje) i to predstaviti kao velika pobeda velikig vođe.Sve je iscenirano vise puta uvezbano a gladni i hipnotisani penzosu klicu velikom vođi.Malo je reći fuj.

Ostavite komentar


Politika

Predsednik Kine uveren da će njegova poseta Srbij otvoriti novo poglavlje u odnosima 10

Predsednik Kine uveren da će njegova poseta Srbij otvoriti novo poglavlje u odnosima

Predsednik Kine Si Đingping je večeras, po dolasku u Beograd, poručio da mu je veiko zadovoljstvo što je u zvaničnoj poseti Srbiji "na srdačan poziv predsednika Aleksandra Vučića". Si je i u ime Vlade i naroda Kine "uputio srdačne pozdrave i najbolje želje prijateljskoj vladi i narodu Srbije" i izrazio uverenje da će poseta "biti plodonosna i otvoriti novo poglavlje u odnosima Kine i Srbije".

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.