Tači: Srbija negira zločine „balkanskog holokausta“ na Kosovu i BiH

Ostavite komentar


  1. Srbija zaista negira holokoust na Kosovu i Metohiji, kao i Bosni i Hercegovini. Alo onaj pocinjen nad Srbima. Na Kosovu i Metohiji je pobijeno nebrojeno mnogo Srba a samo u dva-tri dana proterano je 300.000 stanovnika. Isti slucaj je i sa Bosnom i Hercegovinom. Od 200.000 sarajevskih Srba ostalo ih je nekoliko holjada. Zasto Srbija krije da su arnauti, tokom poslednjeg veka izvrsili holokoust nad srpskim stanovnistvom, i meni, kao Srbinu, ostaje kao velika tajna.

    1. Prolista statisticke podatke Srbije, koliko srba je bilo na Kosovo po popisu od 1990 godine.? Bilo je genocida u Srebernici i na Kosovo, jer su ubijeni civili nenauruzani, cak na Kosovo je ubujeno 1442 maloletne dece od 6 do 16 godina. Zalosno je da zato bar ne traziti oprost ili pokajanje! Bilo je i zlocina prema srbima i drugima na Kosovo, kolji treba da se osvetlje na Specijalnom sudu u Hagu, koje treba da osude oni koji su cinili zlocine.! Ali porici sve kao da nije bilo nista, to je uskogrudnost i greh prema zrtvama.!

    2. Prolistaj statisticke podatke Srbije, koliko srba je bilo na Kosovo po popisu od 1990 godine.? Bilo je genocida u Srebernici i na Kosovo, jer su ubijeni civili nenauruzani, cak na Kosovo je ubujeno 1442 maloletne dece od 6 do 16 godina. Zalosno je da zato bar ne traziti oprost ili pokajanje! Bilo je i zlocina prema srbima i drugima na Kosovo, kolji treba da se osvetlje na Specijalnom sudu u Hagu, koje treba da osude oni koji su cinili zlocine.! Ali porici sve kao da nije bilo nista, to je uskogrudnost i greh prema zrtvama.!

      1. Ovu cinjenicu ste naveli kao pravo cudo?! Da li je bilo planirano da tih 200.000 Srba izginu, pa su vas iznenadili sto su od te uloge odustali?

  2. NATO was created to uphold those values and to protect the peoples of Europe and North America from the tyranny that led to the Holocaust. 50 years after Auschwitz, NATO intervened in Kosovo to prevent a new genocide on European soil.

  3. Taci i Albanci zive u zabludi da jos uvek postoje naivci koji ce nasesti na njihovu jeftinu propagandu i demagogiju, ali ta vremena su davno prosla.

  4. Koliko licemeran moraš biti da izjaviš nešto ovako? Na Kosovu je bilo zličina, više od strane albanskih teorista. Svi znamo i svi pričamo o tome, samo se neki prave da ne čuju i pokušavaju da sve opravdaju preko „Račka“. Zašto se ne čuju eksperti koji govore istinu o albanskim lažima?

  5. Tači, muslimani u Bosni i Hrvati ponavljaju „istinu“ koju su platili zajedno sa Njemcima i pojedinim islamskim zemljama. Ratovi devedesetih su ratovi koje Njemci vode vekovima protiv Srba.

    1. Pa za tih 200 i 300 hiljada srba zahvalite se seselju i vucicu.samo na do mjesec dana srbi u sarajevu su zivili sasvim normalno kao i ostali i na jedanput su protjerani od muslimana i hrvata cundno.pa kako bi onda bombardovali sarajevo 4 godine svaki dan. To svi u svijetu znaju samo kao vi ne.i zbog takvih srba kao sto ste vi nato je bombardovao i neduzne u srbiji.

  6. Ma imamo vise u Srbiji onih koji se zalazu da tvoja izjava postane zvanican stav Srbije,pa ako ne ide.napisace.neki anti srpski memorandum.

  7. Kada je Balkan u pitanju, svako normalan se seti Jasenovca. Mene, medjutim ne cudi Taci, koliko nasa politicka i intelektualna elita koja nije nasla za shodno da se oglasi povodom zastrasujuce maliciozne poruke Vlade Hrvatske : toga dana treba prisetiti i zloglasnog ustaškog logora Jasenovac, u kojem su, kako se navodi, ubijene hiljade pripadnika jevrejskih i drugih naroda, kao i hrvatskih antifašista i demokrata.
    Nikada nisam dosao u iskusenje da zbog clanova porodice nastradalih u Jasenovcu okrivim bilo koga u Hrvatskoj. Ova izjava mi govori da je Hrvatska i dalje velikim delom na pozicijama zbog kojih je i nastao Jasenovac.

  8. Postoje zvanični podaci o broju žrtava, bilo je onih koji su ih pobrojali, umesto što se ovde nagađa i licitira mitovima i legendama.
    Na Kosovu je ubijeno oko 9000 albanaca, uglavnom civila, od toga preko 1000 dece.
    Srba je ubijeno oko 1000.
    Tako kažu oni koji su se potrudili da popišu žrtve.
    U Bosni je ubedljivo najviše stradalo muslimana, i te priče o sarajevu i proteranim srbima su besmislene,jer su upravo srbi držali grad u opsadi 4 godine. Tokom opsade je ubijeno oko 11000 sarajlija.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.