Tači: Tramp izrazio 100 odsto podrške sporazumu Kosova i Srbije

Ostavite komentar


    1. Samo je Tači zaskočio Trampa i sa njim se rukovao, a Tramp nije imao pojma sa kim se rukovao.

  1. do juče tači podržavao trampove protivnike a gledaj sad..tako je to kad su sposobniji i darežljivi u lobiranju mi samo gledamo da drpimo lovu.a da damo u interesu nacije jok

  2. Da li je pruzio podrsku ne znam, ali znam da Taci ne sme i ne moze nista da uradi bez podrske Amerike..

  3. Nije on ni razgovao sa Trampom u Parizu, pogledajte dobro slike na ceremoniji i za stolom i videćete da nosi jedno odelo i boju kravate a ovu sliku koje je objavio na tviter profilu drugo odelo i boja kravate i pritom je slikana u nekom praznom restoranu. Lažov običan.

  4. Sve sam nešto ubeđen da je ovo pisao pospan, a dobro je poznato da tači ne sme ni da pr**e bez američkog blagoslova.

  5. Naravno da se mora podrzati razgovor kompromisni dogovor i konacno resenje Kosovkog cvora ili statusa .Tramp ili SAD , Nemacka su kljucni cinioci koji moraju da podrze ceo taj proces , ali moraju da znaju ako hoce dugogodisnji mir i resenje , sa saradnjom i prosperitetom za sve ili oba naroda , da mora da shvate i podrze minimum Srpskih interesa i drzavnih i nacionalnih inace nema nista od svega toga.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.