Tači: U zemljama EU nema hrabrosti i jedinstva za odluke o Kosovu

Ostavite komentar


  1. Kosovo jeste multietnicko drustvo ali bez duha zapadnih vrednosti i principa liberalnih demokratija.U nekadasnjoj SO Gora koja je ugasena, zemljiste privatnog vlasnistva je katastarski prebaceno u drzavno vlasnistvo a da vlasnici nemaju pojma o tome.Kosovska demokratija se ogledu u majstorskim koracima eksproprijacije koja je radjena u komunizmu.

  2. O kakvoj multietnicnosti lupeta Taci? Ta tvorevina na Kosovu je temeljno etnicki ociscena, proterani su Srbi ali i Romi, Goranci, Hrvati. O kojim liberalnim vrednostima lupeta Taci kada je ta tvorevina olicenje za zaostalost i nacionalizam, plemensko zaposljavanje i funkcionisanje,, korupciju, netransparentnost, u odnosu na to cak i ovo i ovakvo srpsko drustvo je avangarda. Nadajmo se da ce Taci i Albanci kao i oni koji ih sponzorisu naci hrabrosti da priznaju realnost i istinu, da ce shvatiti da na Kosovu nece biti nikakve drzave ni sada ni u buducnosti i okrenuti se stvarima koje su primerene 21. veku.

    1. a ti sta lupetas koj je proteran onisu sami otisli niko ne preteruje nikoga onisu napustili jer su pocinili genocid i teror nad Albancima godinama dok su imali silu i teroristicku vojsku i miliciju e sada kada oni motkovani u pasalucki karantin pa skjavele nemogu vise da zaigraju careve i u inat napustaju sami idu negi protera nemaju niko jer nemogu da podrzavaju pravu i istinu kraj vase ere

      1. Bice da ti lupetas, znas li ti uopste sta je genocid? A da tzavrsis neku skolu, procitas neku knjigu, naucis gramatiku, naucis sta znace pojmovi koje koristis? Dosta vise te vase siptarske propagande i laganja, Kako vas nije sramota.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.