Tači: Vlast Srbije kosovske Srbe maltretira i drži kao taoce

Ostavite komentar


  1. Cuj ti poremecene budale. Pa ti si budal degenerisana 99-e ubijao i siptare i Srbe kako bi od nas napravio zlotovre sto i danas radis. Covece, ti si topovsko meso. prazit koji treba da se spali i odstrani sto je pre moguce. Boze ne verujem da je nesto ovako izjavio!

    1. @Govor mržnje i poziv na nečiju likvidaciju je nedopustivo na ovakvim portalima.I ja bih imao štošta da ispišem o AV-u,njegovom učitelju osuđenom ratnom zločincu, Slobi,Miri,Dačiću,Đuriću,Stefanoviću,Julinu,raznim srpskim generalima i paravojnicima…Ni ja ne verujem šta ste vi napisali!

        1. @Sara***Gde je presuda Tačiju za ratni zločin,ubijanje,da bi ga tako nazivali ? A u Srbiji osuđeni ratni zločinac odlučuje u Skupštini i to vam ne smeta?!Maleni paradoks,sarkazam,komedija zabune…itd.? Znate li biografiju i CV predsednika Srbije i onog prethodnog?Prvo počistite svoje dvorište pa onda gledajte preko plota u tuđe!

  2. Taci ne sekirajse gde god je beograd ‘branio“ serbe tu vise serba nema !

    1. Pa nema ih ni tamo gde su ih Haradinaj i Tači „branili“. Inače, vidim da je Srbima na Kosovu toliko dobro da imamo pravu seobu naroda iz Beograda u Prištinu.

    1. Zasto objavljujete komentare koji sadrze govor mrznje, vredjanje, izjave da nekoga treba spaliti i sl. Sloboda govora znaci i odgovornost za izgovorenu rec. G-din Taci je legitimni predstavnik naroda na Kosovu pa i nealbanskog stanovnistva. i uvrede na njegov racun vise govore o onome ko ih izrice nego o njemu.Srbi ucestvuju na izborima koje Pristina raspisuje , ucestvuje u vlasti Kosova, daju legitimitet Haradinajevoj vladi, zele da normalno zive a ne stalno da budu jednom nogom na Kosovu a drugom u Srbiji.

  3. Jbt, ono kada te Siptar brani od svojih, pa je jos i u pravu. E, Srbi moji, nama nikada nece doci iz dupeta u glavu iz prostog razloga sto mi dupe i na ramenima imamo.

    1. Poštovana živčana pozdrav iz Zvečana pozivam vas i vašu porodicu u goste smeštaj besplatan da se lično uverite u dobrodušnost Tačija i Petrovića. Ako ste meki na suzu nemojte dolaziti.

    1. Mile:Kako ih on štiti to smo dobro videli.Svaki dan strebe da će im neko od Šiptara upadne u dvorište i opljačka ih.

  4. Reci ovog coveka nas ozbiljno vredjaju. Inteligenciju, sve ono sto jesmo. Sto pre medjunarodna zajednica mora reagovati na ovakve izjave, na ponasanje, postupke i korake koje ovaj covek preduzima. Srbija nikada nije zelela nerede, sukobe i obracune i jasno da ce nastaviti da se bori na miran nacin

  5. Ovaj narodu to voli ! Da Miami mazohisti nebi izabrali Dacica za Premijera 2009 a zna se da je SPS popljackao celu. Deviznu stednju .Mislio san da je Rezim okupirao Narod ,Ali sada sam shvatio posle 29 godine neuspesne borne ,Narod voli ovu Politicka strukturu ! Vole da budu furniture u probleme tips ,,kniska krajina ,, :((( 500 000 ljudi I kniska krajine Dana’s zivo u Srbiji I cak glass za one sto su I doveli da budu proterani ! Ovde mixes same da se uklopis ili emigriras ! Nema 3 -ce ! Inace Kosovo je zemlja bez pravnog poretka ,policija je podeljena .Medjunaridne Konvencije se nepostuju : recimo nemozes formalno da zatraIz Azil ! ( Policija te izbaci Iz stanice ,cak is da iscepaju tvoje ime Na prijavnici ( Severna Mitrovica ) posts pravna katastrofa .Nedo Bog to nikom da budu Na teritoriji Kosovo gde je posted bezvlasce Zakoni nepostuju u praksi.Narod je kriv za sve ovo ,svi napori da se uspostavi system baziran Na zakonitosti zavrsava se drzavnim terorizmom od strange BIA !!!BIA koriste teroristicke metode !

    1. Tih 500 hiljada iz Kninske krajune koji su dosli u Srbiju naravno da glasaju za sps/sns jer se vecina uhlebila u drzavnim oganima i uclanila u sns.

  6. Ovaj ratni zlocinac je poznat po zastiti Srba, secamo se sta je radio za vreme rata, a za sta jos uvek nije odgovarao…

    1. @Igor…Verovatno se sećaš i Suve Reke,Račka,Podujeva,Velike Kruše,Izbice,Drenice,Gornjeg Obrinja,Ćuške,Bele Crkve,Orahovca,Dubrave,Pustog Sela,Trnja,Vučitrna…?Po čemu je Tači ratni zločinac kada nije ni osumnjičen,uhapšen,optužen,suđen,osuđen za ratni zločin?

    1. Taći je apsolutno u pravu.Srbi i na Kosovu i u Srbiji su taoci jednog klovna i psihopate.Da je to tačno uvjerićete se i sami kada ga budete sklonili sa vlasti,jer je u pitanju bolesnik sa dijagnozom fašiste.
      Što se tiče vaših komentara oni nisu vrijedni ni kritike.Oni su slika moralno uništene Srbije.
      Ostaje jedino nada u čestite i plemenite Srbe u Srbiji koji će uspjeti da Srbiju očiste od rulje i ološa koji se nakotilo od 90-tih.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.