Tači: Vučić ne shvata da sam ja predsednik nezavisnog Kosova

Ostavite komentar


    1. Tako ne misle svetske sile.
      Tako mislimo samo mi i neke isrpljene države koje su na ivici bankrota.

      1. Ne znam ko ste to „mi“ u cije ime govoris, ali tu albansku tvorevinu na Kosovu ne priznaju Kina, Izrael, Spanija, Rusija, Indija, Brazil itd. tesko da su neke od njih na ivici bankrota ili da su beznacajne. Naprotiv, polako preuimaju prevlast u svetu

        1. Kakav komentar…
          Da neće možda Brazil i Izrael kad postanu najveće sile na svetu za jedno milion godina da vrate Kosovo Srbiji i isele 90% stanovništva da zadovolje narod Srbije.

          Kako su ovi političari isprali svima mozak, a i nije teško kad većina nije bila ni na 100km od Kosova.

          Kosovo je država, i to je gotovo. Srbija kada je mogla nešto da uzme u tim pregovorima nije imala vešte ljude. Ovo sada je samo show.

          Kakav dijalog kakve gluposti.

          A ti Tači dobio si državu zbog tih 20,000 žrtava to je bila cena nažalost. Mogla je Srbija nešto da završi 1995te, mirnim putem pa da se napreduje zadnjih 20 god a ne ove gluposti.

          1. @Mike stone

            Brazil nece ali Kina hoce i to ne za milion godina nego za par decenija, poenta je da se ne mora vise igrati kako Amerikanci hoce, a ta albanska paradrzava na Kosovu je pre svega americki produkt. Da je sve gotovo kako Taci i ti tvrdite, ne bi postojali pregovori ali bi postojalo clanstvo u UN-u. Da li ti „neisprani mozgu“ kapiras da je clanstvo u Un-u kao ptvrda necije drzavnosti, nesto sto svaka drzava resava u roku od par nedelja ili meseci dok ta Tacijeva „drzava“ vec deset godina nije u stanju da se ugura u tu organizaciju.

    2. Da budem jasan, niti postujem mog a ni vaseg PreCednika. Crvrsto sam uveren da je i Taciju i Vucicu mesto u zatvor a ne da nam svaki dan sole pamet. Ali obadvoje na moju zalost nisu predcenici kucnog saveta nego DRZAVE, jedna priznata od celog sveta a druga momentalno vise od 100 drzava a zahvaljuci Vucicu uckoro ce su uclaniti u UN.
      Samo da Bas podsetim, Kosovo nije Srbija nego

    3. Ti ne svatiš da Kosovo ima svoje granice, ustav, vojsku i policiju. Šta je to ako nije država?

  1. Taci nikako da ukapira da su suverene drzave clanice UN-a, UNESCO-a, OEBS-a, Interpola, Saveta Evrope, da suverene drave ne vode nikakve pregovore o priznanju itd. Taci treba da ukapira da on glumi predsednika jednog protektorata koji glumi da je drzava; Inace, neverovatno je sa kakvom lakocom Albanci iznose lazi, pocev od toga da u briselskom sporazumu pise da Srbija ne sme da ometa clanstva u medjunarodnim organizacijama, naduvavanju albanskih zrtava a sta tek reci za vrhunsku laz i licemerje o „ocuvanju multietnickog karaktera Kosova“?! 95% Kosova je temeljno etnicki ocisceno i albanizovano i Taci ima obraza da prica o multietnicnosti? Cini se da Albanci jos uvek zive u 90-tima kada je bilo moguce tako lagati, kada je bilo moguce albanski nacional-sovinizam sakriti iza Milosevica.

  2. Napokon je i Taci jednom u pravu, i malo ko u Srbiji shvata da je Taci predsednik nezavisnog Kosova .

  3. Nama je Kosovo odavno prestalo da bude emotivni nacionalni osećaj, već je postalo opredeljenje, poziv, zadatak, ili političko orudje. Napamet naučena lekcija, kao i trenuci i prilike u kojoj je treba deklemovati. Kosovo odavno nije pitanje časti, nego prevlasti, nije parola iskrenih rodoljuba, već poštapalica političkih profitera. Stvorili smo dobru priliku i sve preduslove da izbegli sa Kosova mogu da ostanu sami da žive u Srbiji jer im mi, ostali, predstavljamo nepotreban teret. Onda će moći na miru da pljačkaju Srbiju, kao što su opljačkali i prodali srpsko Kosovo. Naći će se tu da ostane i po koji “autentični patriota” koga društvo nije poštovalo i razumelo sve do pojave zanimanja Srbin.

  4. Čitajući komentare Srpskih „genijalaca“ podpuno mi je jasno da su oni genetsko čudo,naravno u negativnom smislu.Oni jednostavno žive sa zločinima koje su počinili od Hrvatske do Kosova,pritom misleći da će se to zaboraviti.
    Sada komentarišu,vrijeđaju i dijele savjete.Savjest im je nepoznanica,a o kajanju da ne pričamo.Posjeduju samo mržnju i laž.Iza ove dvije istine krije se žal za vojnim porazima u kojima su potučeni do nogu.

  5. Веома је непрофесионално што није дато, не само у овом чланку, већ уопште, шта је Вучић говорио. Колико год да ми је одвратан, мора се признати да је имао шта да каже на ово Тачијево и да је добро говорио.
    Овако су читаоци доведени у заблуду. Није фер!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.