Tadić: Da li ću se kandidovati na predsedničkim izborima zavisi od toga šta je korisno za stranku

Ostavite komentar


  1. Ti čoveče obraza nemas – a drago mi je da se kandidujes i ti i tzv tvoja stranka da vidite koliko i sta narod misli o tebi i tvojoj stranci

  2. „Zavisi od toga šta je korisno za stranku“, znači, za tebe. Hvala za iskrenost. Stranke i postoje samo zarad toga šta je dobro za njih. Šta je dobro za društvo, nije stranačka briga. Zato i postoji samoorganizovanje građanstva u nepoverenju prema partijskom interesu, kao separatnom interesu. Tačnije prema partijskom egoizmu.

  3. Korisno za stranku, a ne za drzavu? Zbog takve logike, nikad vise sa ovakvim politicarima.

  4. Divan covek,rodjen za modnu pistu ! Nikada se nije bavio politikom,mlada i nova snaga ! Pravi izbor !!!

  5. Pre bih rekao da tvoja kandidatura isključivo zavisi od iznosa koji će ti ponuditi onaj koga si ti stvorio.

  6. Goospodine Bo.Ta. vaša korist za Srbiju je vaša samoizolacija. Idite u drugi film i pišite memoare, na primer : “ Ja veštački Kluni lepi“, ponaslov : „o čemu sam sanjao, a što zabrljah“

  7. Imao si šansu,nije uspelo,skupio si sve i svašta oko sebe,dobro je da su prešli kod ovoga i oslobodili te balasta.Ali mi ti ne možemo oprostiti što si omogućio da se ovi pojave ,unište sve.Sve tvoje greške imaju ime i prezime,tu je problem.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.