Tadić: Nikolićeve izjave skupe predstave za javnost

Predsednikove reči neodgovorne i unose nestabilnost, zato ih treba shvatiti ozbiljno, smatraju liberali
Reagovanja na predsednikove stavove o odnosima o Kosovu i Evropskoj uniji

Ostavite komentar


  1. Овај је продавао и рушио све што је српско док је био власт. Сад би хтео то да настави.

  2. Ne znam o čemu priča Tadić. On je u svoje vreme samo čitao sa papira, i pričao jedno te isto.

  3. Kako tebe nije sramota uopšte da se pojavljuješ u javnosti, i još smeš da kažeš za nekoga nešto. Stvarno si čovek bez trunke obraza, stida i srama.

  4. A sta je Tadic govorio narodu kad je bio na vlasti,apsolutno nista,a zna da prica o drugima,pa kad vec zna da prica o drugima,neka prvo pogleda sebe,neka se ne brine Vucic sve obavestava narod!

  5. Tadiću, nemoj samo ti da nam daješ savete i držiš nam slovo. Ti si sve svoje priče ispričao i narod je doneo svoj sud. Stoga, prijatno…

  6. Bolje Tadić da s e pokrije ušima, s a svojih dva odsto potrške nema pravo ni da kaže mišljenje, a on nikada ne kaže svoje već što mu drugi kažu.

  7. Tadić je politički amater, nema on pojma o politici Vučića a svoju ni nema, on luta kao bez glave od grupe do grupe i traži sebe.

  8. Tadić nema ništa značajno da kaže nego lovi šta je predsednik rekao i permutuje kako mu odgovara.

  9. Videli smo vas na delu, dodvoravali ste se svima i ustupali sve nacionalne resusre za maltene za dzabe.

  10. Tadiću zar se ti nisi povukao iz politike? Šta bi sa filmskom karijerom? Neki drugi film?

  11. Predsednik Nikolic i premijer AV su deo uigranog tima SNS u kome predsednik Nikolic moze da prica sta hoce, ali ce biti onako kako premijer AV odluci. Pa tako, ako predsednik upali "levi zmigavac", premijer skrece desno i obrnuto. Za sada to odlicno funkcionise. Da li je prdsednik Nikolic pogresio kada je funkciju predsednika SNS preneo AV, videcemo na osnovu toga koga ce SNS kandidovati na buducim predsednickim izborima i pored jasno izrazene volje predsednika Nikolica da ostane na toj funkciji jos pet godina. Predsednik Nikolic nije u "paketu o nenapadanju" sa Vojslavom Seseljem, koji ga "blati" gde stigne". Mozda predsednik Nikolic i "dobrovoljno" odustane od namere da se kandiduje. Vesela Srbija.

  12. Mislila sam da je Tadić izašao iz politike, ali ne… On i dalje drži slovo i kritikuje. To je verovatno zato što je u opoziciji, a opozicija samo to i zna.

  13. Mislim da je Nikolic u pravu za sve sto je rekao. Mozda nije trebao tako ali istinu je rekao.

  14. Besan sam na Tadica zbog njegovih propusta i propustanja prilike da napravi bolje drustvo u celini, da reformise drzavu i raskrsti sa avetima proslosti. Ali za Tomu Nikolica je Nelson Mendela, Vinston Cercil i Mahatma Gandi u telu jednog coveka

  15. Samo ti ne pričaj šta ko treba raditi .Imao si šansu veka da Srbiju podigneš iz pepela a sve si upropastio.

  16. Овај је продавао и рушио све што је српско док је био власт. Сад би хтео то да настави.

    Jel bi mogao da das neki primer sta se od srpskog prodalo ili srusilo dok je on bio vlast?

  17. Šteta sto nisi više na vlasti, inače bi i Trepču prodao kao što si sve maltene i prodao!

  18. Daosta više ovog prepotentnog žutaća u službi neprijatelja Srbije koji ko fol treba danas da nam izigrava razumno biće,a ustvari radi direktno u korist Soroša i zapadnih nepriujatelja Srbije.

  19. Sto nisi bio pametan kad si bio predednik nego si sad ti mnogo mudar. Kako mi je muka od ovog ljigavca

  20. Dal““ je moguće da ste toliko plitki sa sećanjem ?! Šta je to Boris uništio oteo izdao prodao dao itd ?!! Sve što je valjalo u dogovorima sa EU napravio je Boris i prvi trasirao put Srbuji ka EU. Srbija sa njim nije ništa izgubila već dobila i to mnogo priznanja a danas se drugi hvale njegovim uspehom !

  21. Citam ove botovske komentare i sta reci, Toma diploma se poredi sa Tadicem, e to Srbija i zasluzuje Bajcetina pravac vikendice, gradnja crkve od njegovih para , Dragicin fond itd itd itd…ako vam je dobro onda NISTA !!!

  22. Evo sedim na zapadu i citam ove komentare. Strasno botovi! Zarad sendvica unistavate buducnost sopstvenoj deci.Sram vas bilo!

  23. Sta je Bota? Nema vise kamera da te slikaju kako se sepuris kao paun i kako imitiras americke predsednike.Kada ti je Putin ponudio pomoc srbiji trazio si tu pomoc za neko mesto kod Tuzle gde si valjda rodjen ili si odrastao. Zbunio si Putina a i celu Srbiju tom gluposcu. Masovna pljacka Srbije je posebna prica. Pitam se odakle ti smelost da se i dalje bavis politikom posle svega? Ocigledno je u pitanju obraz kao djon, manjak casti i morala.Na izborima si pao na 1,5 %. Sto se vise bavis politikom to se vise brukas, bruko srpska.

  24. Jos uvek si moj predsednik jer za mene slovi inteligencija ispred nas bez obzira na ove dezurne botove sto brane neodranjivo.

  25. MOLIM VAS ili ukinite komentare, ili sklonite botove. Postalo je mucno i besmiseno citati i pisati komentare u Danasu.

  26. Jad od coveka koji je imao ogromnu moc koju je koristio unistavajuci drzavu u dodvoravanju svetskim mocnicima. Danas je obicni sarlatan koji bi da i dalje jase na ledjima onih koje je osiromasio i doveo u propast kao i drzavu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.