Tadić o Vučićevom obraćanju: Ono što je sada izneo o ucenama jasno govori da je Srbija potpuno ponižena država

Ostavite komentar


  1. Srbija jeste jedna ponizena drzava. Ponizila je samu sebe zahvaljujuci svojim politicarima svih kolora – Tadica inkluzivno.

  2. Ajde Vučić što se hvali. Nego i ti si isto radio. Nego vidim na svim stranama se piše o ucenama. Pogrešno. Problem je da Srbija uvek očekuje specijalni tretman pa kad ga nema odmah kukanjac.

  3. A šta očekivati od radikala koji na sebi ma teret devedesetih.
    Da bi se oprao, savijao se i gmizao pred strancima, pa je takav bio i odnos prema Srbiji.

  4. Molim te Tadiću ,ne oglašavaj se više.Ako ti je Merkel nudila bolji plan za Kosovo od ovoga ,trebalo je da ga prihvatiš ,ali nisi imao petlju.Pusti ovog čoveka da reši problem i ne pokušavaj da ometaš ,jer si nebitan i beznačajan,čak nisi mogao ni cenzus da predješ u BG.

  5. Rece jedan Tadic. Ovi ljudi koji posle svega imaju po 1% na izborima i dalje im nije jasno kako. Sa prosecnom platom od jedva preko 300 evra u tvoje vreme to je ponizenje sopstvenih gradjana.

  6. Mi obični građani možemo da komentarišemo a vođe stranaka,opozicionih da predlože rešenje.
    Stvari su jasne.

  7. Lepo je sedeti u toploj sobi i komentarisati rad drugih.A bivši političari su imali šansu da reše pitanje Kosova.Pošto nisu smeli,sada neka ćute-mnogo je pametnije.Za Srbiju (,tj za „običan“ narod ) je pogubno da se inati sa najrazvijenijim zemljama Sveta.

  8. Tadić je sa funkcije otišao mirno i bez histerisanja i sama ta činjenica čini da mu Vučić nije ni do članka na nozi.

  9. Pa sad.. Znate kako.. Pošto je bas svaki put snažno reagovao, ne znam baš da li će se petorka usuditi da krene na precednika ekonomskog tigra Evrope..

  10. Ni vi je ne biste bolje vodili tako da je bolje da ćutite. Samo bi potpisali uz objašnjenje da drugačije ne može.

  11. Stop evrointegracije? Pa mi ionako godinama nismo otvorili novo poglavlje. Stop investicije? Koje, one sa subvencijama, što zatvore fabrike čim potroše sve naše pare? Ne poklanja se svoja teritorija, to se zove izdaja!

  12. „Bašibozluk“ kako reče,
    više puta, dr Protić!
    Naprednjačke lagarije…

  13. Hvala Tadićiju na Vućićiju.
    Jer, da nihe bilo njega, ne bi bilo ni ovoga, šta imamo danas.

  14. Kada to kaže bivši nastavnik psihologije u srednjoj vojnoj školi u Sarajevu onda bismo možda mogli i da razumemo. Ali, on je na volšeban način postao i Predsednik Srbije i doveo je do raspada. Sada on deli lekcije. E, upravo je to definicija, ne samo države, nego i srpskog naroda.

  15. Ma nije Srbija ponizena,nego mi kao narod koji zivi u zadnjih 33 godine u njoj.. od Milosevica pa na dalje..

  16. Србија се понижава у сваком плану
    Духовно
    Културно
    Социолшки
    Национално
    Економски
    Традиционално
    Здраствено
    Морално
    Ексиолошки
    Догматски
    Интелектуало што горе за њих боље то је политика из давоса коју наш режим сровди на свом народу

    Ово су светски полтрони ,,,

  17. Iako sam imao mnogo toga da zamerim Tadicu kao predsedniku Srbije, ova analiza je objektivna i intelektualno nadmocna u odnosu na sve sto se u vezi sa KIM moglo cuti u poslednjih godinu dana!

  18. Pa da, ali mi se sećamo kakva država beše kad ste Vi bili predsednik… Šta ste Vi uradili za Srbiju? Odgovorite i ovo: Da li ste zaista tražili da skladište gasa bude u Tuzli u tamo nekoj FBiH…

Ostavite komentar


Politika

"Izigrava radoholičara da ga ne bi doživljavali kao budžetskog parazita": Sagovornici Danasa o Vučićevoj izjavi da nikad neće prihvatiti sedmočasovno radno vreme 8

„Izigrava radoholičara da ga ne bi doživljavali kao budžetskog parazita“: Sagovornici Danasa o Vučićevoj izjavi da nikad neće prihvatiti sedmočasovno radno vreme

"Nikada neću prihvatiti ideju o sedmočasovnom radnom vremenu. Kako možete za 35 sati da uradite isto što i za 40 sati. Mislim da je i 40 sati rada malo i baš me briga šta su mislili radnici u Čikagu. Čovek treba i mora da radi više“, poručio je radnicima predsednik Srbije Aleksandar Vučić uoči 1. maja, praznika rada.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.