Tadić: Pobeda SNS dovela bi do slamanja demokratije

Ostavite komentar


  1. E moj Tadiću…da može Zoran Đinđić da se sada pojavi, Vučiću bi čestitao, a u tvom pravcu bi pljunuo.
    Obezvredili ste i ukaljali sve naše nekadašnje napore i nadanja. Obrukali i ime stanke, i značenje i sve…
    Taj je Đinđić svoj život dao da ovakvo sve upropastite…Pljunuo bi i tebe i tvog pulena, veruj mi

  2. Necemo skoro imati coveka kao sto je Tadic, Jankovic nije ni pola Tadica mada cu verovatno glasati za njega, dok ne nadjemo nekog kao sto je on ili dok se ne vrati na vlast zelim svima srecu.

  3. Tadicu ti predstavljas bivsu vlast, koja je godinama, krala, lagala, bila ohola, i bahatila se…i sada pricas o strahu da neko drugi ne urusi demokratiju.

  4. A kad je pravio vladu sa SPS o tome nije razmišljao? Razmišljao je kako da uzme veći deo kolača za sebe. A sada bonus uveo Chaddu u parlament.

  5. Tacno, imas pravo: ti si kre(m)irao demokratiju i doveo do SNS-a, pa i SNS do ovoga( slamanja demokratije)..sta ti pa sad opet nije jasno, "klunirani"?

  6. Zasto G.Tadic lepo ne prizna da su bas oni krivi za propast Srbije a onda lepo zavrsi politicku karijeru, koja je u sustini vec odavno zavrsena jer mu je narod jasno rekao ne.

  7. Ako je iko slomio Demokratiju u Srbiji onda je to svakako gospodin Boris Tadic i DS, tako da on i njegovi bivsi kompanjoni imaju naj manje prava da bilo sta govore o demokratiji.

  8. Da li je moguce da si ti dao sebi za pravo da dajes takve izjave. Bio si predsednik duze vreme i nista nisi uradio za narod i demokratiju

  9. Ja samo znam da su mnogi zbog tebe ostali bez posla, jer si samo prodavao firme.

  10. Ako je to demokratija kakvu ste je vi zastupali, onda bolje i neka propadne.

  11. O kakvoj demokratiji priča Tadić? Pobego je iz stranke koja je nanela ogromnu štetu srpskoj privredi i to pod njegovim vodstvom a sad glumi zabrinutost.

  12. Postovani gospodine Tadicu, skupite minimum hrabrosti i postenja pa upoznajte javnost u Srbiji sa: 1.) Kako ste osnovali i finansirali SNS; 2.) Kako ste vratili SPS u politicki zivot Srbije; 3.) Kako ste unistili Demokratsku stranku; 4.) Kako ste se kao Predsednik RS mesali u sve i svasta, pa pravili od Srbije zemlju nezakonja?

  13. Ovaj je beznadezno zaglavljen u nekom filmu ala "Prohujalo s vihorom".

  14. Pričam ti priču ponovo za demokratiju, demokratija postoji i postojaće sve dok svako može javno reći šta misli. Sve ostalo je borba, ako ne znamo da se borimo za svoje ciljeve ne znamo ni da ih cenimo. Predsednik treba biti osoba koja zna i hoće da se bori, a ne da lipecanerski izgleda i ništa više.

  15. E moj Tadicu …kada ubise Djindjica , vi ni prstom niste mrdnuli …i sada se cudite i bojite za demokratiju u Srbiji ….????…..sramota …..A sta ste posle toga ocekivali …???…demokratsku Srbiju…???

  16. Tadiću, samo ti da ćutiš..bavi se nekim sportom možda ćeš uspeti u tome!

  17. E vajni glasaci. Ne mogu da verujem koga ste sklonili a koga ste doveli. Sa Tadicem ste imali sansu da vac danas budete bogati i cenjeni. Ovako ste ponizeni i gladni.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.