Tadić: Smeniti Dačića

Ostavite komentar


  1. Tadić zaboravio svog saborca kada su najboljeg srpskog pisca besramno najurili iz Narodne bibliotke. Čudi me da još uvek neko ozbiljno shvata njegove izjave. Biran za predsednika po principu: od dva zla, manje. Poverenje nije opravdao, sta više može da traži. Njegove izjave su slične ostalim vlastljucpima. Tadić je Dačića podigao na pijadestal, sada bi da ga skloni. Ne ide to tako. Zašto ne radi neki častan posao, nego se zamlaćuje politikom. Demokrata sam od 1963. godine, ako Tadić uopšte zna šta je demokratija.

  2. Tadic je bio najveci obozavatelj SPS, cak je preuzeo i jurisnika Mladih socijalista, postavio ga za MSP i cak predlozio za premijera. Onda su zajedno obozavali nesvrstane, Gadafija, karipske drzave itd. Pa su i jadnig Potezicu, koji bio osnivac i funkcioner SPS ali i profi diplomata, za ambasadora u Libiji. Licno mu je Tadic potpisao 2008, a na predlog Jeremica. Cinjenice

Ostavite komentar


Politika

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu 10

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu

Nakon što je centrala stranke Zajedno, zbog najave učestvovanja na loklanim izborima 2. juna, danas raspustila odbore u Novom Sadu, Nišu i Pančevu, iz solidarnosti i odbijanja centralističkog tretmana, članstvo i rukovodstvo još desetak gradskih odbora, među kojima su Zrenjanin, Kula, Sombor, Srbobran, Kikinda, Vrbas, Subotica i Novi Bečej, momentalno je podnelo ostavke, saopšteno je danas iz pokrajinskog odbora Zajedno Vojvodina.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.