Tadić: Tragikomični mi bili komentari da ima boljih kandidata od mene

Ostavite komentar


  1. G. Tadicu,zasto niste ostali u DS i nakon politickih promasaja 2012?To bi Vam sacuvalo ugled,pokazalo kakav ste covek i pomogli bi brzi demokratski oporavak Srbije.Ovako ste se utopili u mnostvo nevaznih stranaka i pokreta radi posto poto liderstva i sujete.Uobicajena slika za ovu sredinu.

  2. E moj tadicu nema vise tenkova i topova za pretakanje u zelezari po tome si bio poznat to si radio 2 mandata ne razumem zasto kandidatura

  3. „ne samo da pobedi, već i da upravlja državom u okolnostima njene neophodne dekriminalizacije.“ drugim recima da krsi ustavna ovlastenja kao i sadasnji ludak. Daj Boze da pobedi Marinika, pa imamo normalnu drzavu koliko toliko.

  4. Što bi naš narod rekao od dva zla biraj manje. Svi opozicioni lideri koji su bili na vlasti, za vreme zutih su priča za sebe i nijedan ne zaslužuje poverenje građana, jer su ga jednom dobili i prokockali.

  5. Ipak je sustina u tome kako se upravlja i obavljaju najvaznije funkcije i tu je Tadic bar konzistentan medjutim poverenje gradjana opravdano izostaje!

  6. Jadna li si srpska opozicijo kada to je Boris glavnini kandidat ma izborima…

  7. Gospodine Tadicu, da smo zeleli da i dalje budete predsednik drzave, ne bi vas smenili 2012-te, to mora da vam bude vodilja za kandidaturom ili ne

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.