Tadić: Vlast u Srbiji je generator organizovanog kriminala

Ostavite komentar


  1. Gospodin Tadic sebe hvali, i svoju vladavinu jer su nam tekli med i mleko kada je on vodio nasu drzavu u sigurnu propast. Toliko nam je bilo dobro da smo se zaduzili ,skoro da smo dosli do bankrota. Tako da je vama gospodine Tadicu bolje da cutite nego da komentariste trud i rad danasnje vlasti.

    1. Posle propasti 90- tih Srbija je unazadjena 20 godina u odnosu na Rumuniju… Nikada vise nece teci med i mleko! Vi obmanjujete jer je Tadicev zaduzenist bila 45% a sada je 65%…vi pljujete radi pljuvanja…

  2. Mogao bi da da osvrt kako je to bilo za vreme njegovog predsednikovanja, mada već znamo

  3. Svaka cast bivsem predsedniku na tome sto je stvorio savrsen sistem vlasti bez institucija koji su sadasnji vlastodrsci samo preuzeli i jos doterali. Znam da je nekima tesko za prihvatiti, ali je istina.

    1. Niste svesni kakvo zlo podrzavate…direktori vasoj deci ce biti mafijasi!!!!!

      1. Ja upozoravam na zlo, ne podrzavam ga. Takodje, smatram da se zlo ne moze pobediti zlom (ne vredi tu klin klinom).
        Institucije drzave su sistematski urusavane jos pre 2010. godine. Demantujte me ako zelite, ali siguran sam da vecina gradjana Srbije duboko u sebi zna da je to istina.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.