Tadić: Vučić anegdotama krije istinu

Ostavite komentar


    1. U odnosu na sadašnjeg predsednika, taj pozer kako ga vi nazvaste, je u najmanju ruku gospodin čovek. A što se nivoa inteligencije tiče, vaš komentar više govori o nedostatku iste kod vas nego kod Borisa Tadića.

      1. S punim pravom za Borisa Tadića kažu da je „lepo upakovano ništa“.
        Tada nisam shvatao jer sam ti verovao,verovao u ideju,verovao u ono što si govorio,DANAS vidim da je sve bilo jedno jeftino politikanstvo za naivan narod,a izvor blagostanja za tebe i bolumentu koja te je okruživala.Naprosto prodao si ovaj narod i nemaš zaista više šta reći,jer si najobičnija prevara nade,želja i očekivanja. Život te je postavio i ostavio taman tamo gde ti je i mesto,a tako će biti i sa svim ovim drugima koji misle da su večni i da od njih počinje svet. Borise Tadiću neka ti je bogom prosto!

  1. Tako je Tale, ali radikalac uzjaha Srbiju, ko zna da li neko ili nešto može da ga skine

    1. Beli listici -uvedeni zbog Tadica, su doveli ofarbane radikale na vlast.
      Sada ih vise ni djavo ne moze skinuti odatle.

      1. Belih listića je bilo 2.000. Da ih je bilo 2.000.000 to bi već bilo nešto. Odlučili su onih 2 miliona glupavih , korumpiranih i ucenjenih.

  2. Meni bi ova štetočina bio prvi na listi za lustraciju, dok’ je šetao ramena nije ni primetio da su ovi na njegovim zakonima zajahali Srbiju.

    1. Kako da ne, Radmilice pametnice, Lukasenko, prototip KGB-vskog arhi-diktatora koji jase narod Belorusije vec 27 godina je bolji covek od gosp. Tadica koji je izgubio izbore I kao civilizovan covek otisao sa vlasti. U Beloruskom parlamentu nema ni jednog opozicionara, ali je zato tamo Mis Belorusije. Vi naprednjaci zaista nemate ni mozga ni casti, prokleti bili doveka.

  3. Vasa kritika aktuelnog Vucicevog rezima bila bi mnogo kredibilnija gospodine Tadicu, kada bi javno saopstili kolika je vasa zasluga sto su radikali u skupstini postali reciklirani „naprednjaci“, preko noci, bez izlaska na izbore i potvrde u birackom telu.“Posle bitke svi smo generali“.

  4. G-dine Tadiću, i Vi nosite dobar deo krivice što nas je ovaj mutirani radikal zajahao, i sa svojom ekipom skupljenom sa koca i konopca, uništava budućnost naše dece i našu jadnu Srbiju.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.