Tadić: Vučić interpretirao odluku Međunarodnog suda pravde u skladu sa interesima onih koji se zalažu za nezavisno Kosovo

Ostavite komentar


  1. Podrska jedinom dobrom predsedniku u istoriji Srbije! BORISU TADICU!

  2. Pa „gospodine“ Tadicu, kada ste znali kakav ce, odnisno da ce ovakav odgovor biti, zasto ste pitanje postavljali?!

  3. To nije samo interes to je ponistenje tudje zemlje i naroda bez ikakvog razloga gde to ima to je zlo i sila i nista drugo samo to se vidi i jeste istina !!!

  4. Agresijom na Srbiju pogaženo je medjunarodno pravo i ono više ne postoji. Očigledno je da je na snazi pravo jačeg. Imam utisak da će se tek menjati granice u svetu.

  5. Ko da je bitno kako je formulisano pitanje ,pogrešno je bilo vreme ! Ja bi voleo kad bi moglo sad da se postavi to pitanje međunarodnom sudu u hagu .

  6. Ти си за све недаће које су задесиле Србију једини кривац. Ти си Ђинђићу наместио …

  7. U ovom slučaju slažem se sa Tadićem.
    Vučić je jedan običan nesposobni prevrtljivac.

  8. I DS i SNS nisu podjednako dorasli situaciji u vezi Kosova jer se ne može precizno utvrditi ko je od koga veći amater i neznalica.Samo mala deca prebacuju krivicu jedni na druge kad su u taboru,odrasli i odgovorni ljudi to nikad ne rade,sram vas bilo, vi ste sramota za Srbiju.

  9. Doticnom bih rekao da ne filozofira,jer je uptavo on bio predsednik kada je Kosovo proglasilo nezavisnost.Sta je on uradio povodom toga,nista!A sad filozofira,jadno i bedno!

  10. Sta god da potpisu ne vazi.Jer mi smo zemja bez granica a oni su samo sefovi teritorije i to okupirane!

  11. Ko je postavio granicne prelaze sa kosovom ,ko je potpisao briselski sporazum tacka 14 sve govori ,ko je potpisao nalepnice na tablicama , i druge sporazume ,ovo sad je uvijeno zavijeno pripremanje za priznanje , samo postoji li ustav ove jadne zemlje ,skupstina , il imamo kraljevinu a da nas niko nije obavestio..

  12. Kad si ga predao i prodao bilo je ok sad neko interpretira necije nesto ! Video si koliko te ceni narod i kako si prosao , pokri se usima i zavuci u mirovinu kao Nikolic

  13. Sta ce vise taj Tadic da li vidi da ga vise niko nece,videlo se to na izborima .

  14. Mene niko i nikada ne bi mogao da prisili da pregovaram sa teroristima. Tačka.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.