Tadić: Vučićev poziv je politička prevara

Ostavite komentar


  1. Nekorektno. Čovek napada predsednika stranke kojoj je on omogućio osnivanje, a istovremeno uništio Demokratsku stranku.

    1. Nije on omogućio ništa, već je došlo do cepanja u okviru SRS-a, a što se tiče uništenja DS-a, sa time se u potpunosti slažem, jer je Tadić najdgovorniji za to.

      1. To nije tacno, bice da su veci krivci Djilas, Pajtic i Jesic koji su izvrsili puc, a da nije proslo ni mesec dana od izbora. Koliko je tad DS dobio glasova, a koliko pod Djilasom i Pajticem. Mislim da neshvatate da DS nije nikad niti ce imati vise glasova nego pod Tadicem. Imao je i on gresaka, ali to je zanemarljivo u odnosu na njegove naslednike koji su unistili stranku…

  2. … vidimo se u nekom drugom filmu: „Let iznad kukavičijeg gnezda“!

  3. Ima li veceg dokaza o fasizaciji drustva nego to da se predsednik republike kao predsednik svih gradjana pojavljuje kao nosilac liste uvek jedne stranke.AV-buducnost Srbije,AV-za nasu decu.Bez odrednice AV stranka SNS je potpuno neprepoznatljiva.

  4. Za koga sam ja glasao?Da li si ti stvarno bio predsednik?Budi dostojanstveni bivši predsednik

  5. Mislim da bi covek trebao da ode u penziju, nije ovo vise za njega.

  6. Da li je moguće, da sve što Vučić uradi ili kaze to je prevara, laž , a ovi zuti misle da su Bogom dani i sve sto kažu je amin!!! Bagra ŽUTA odvratna!!!

  7. Tadić u nabroji sve one koje si ti doveo na funkcije a ostali su i kod av. To je porsžavajuće šta si ti radio. Upropastio si srbiju puštajući avvaške da se infiltriraju i rade za sns.

  8. Mislim da je vise svima smesno kad se Tadic pojavi sa svojim izjavama i pozerskim fotografijama, ko te shvata ozbiljno covece?

Ostavite komentar


Politika

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu 7

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu

Nakon što je centrala stranke Zajedno, zbog najave učestvovanja na loklanim izborima 2. juna, danas raspustila odbore u Novom Sadu, Nišu i Pančevu, iz solidarnosti i odbijanja centralističkog tretmana, članstvo i rukovodstvo još desetak gradskih odbora, među kojima su Zrenjanin, Kula, Sombor, Srbobran, Kikinda, Vrbas, Subotica i Novi Bečej, momentalno je podnelo ostavke, saopšteno je danas iz pokrajinskog odbora Zajedno Vojvodina.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.