Tepić: Izjava Vučića o izvozu oružja u Jermeniju „jeftin pokušaj manipulacije“

Ostavite komentar


  1. Da li ikog normalnog može da zaintrigira izjava ove gospođe koja je poznata po „istini“ koje se itekako drži u svom političkom životu.

    1. Valjda je normalno ne videti očigledne laži i krađe, a istina vas ne intrigira.

      1. Šta je u izjavi Vučića „jeftin pokušaj manipulacije“? Šta je netačno ali, konkretno? Pre bih rekao da se ova preletačica i prevrtačica, kojoj bi na neverovatnim „lupinzima“ pozavide i čovek koga zovu „majka demagogije“, odnono, Vuk Drašković. Neverovatni su postupci ovakvih politikanata. Oni su u stanju, pozivajući se na demokratiju i vladavinu prava, da naprave nevidjenu štetu Srbiji. Kako ono beše, „Preko mrtvih i pepela, do cilja“. Jermenija i Azerbejdžan će, sasvim sigurno, da kupe oružje i municiju ali, možda, neće više da kupuju od Srbije. Da li je to nekima u Srbiji cilj, ili rade za strane trgovce oružjem?

    2. Da li je pitanje istinitost rešeno,ako je Ljajić priznao da je oružje izvezeno u Jermeniju(samo u Jermeniju).A to je najpoznatija ratna tačka bivšeg SSSR. A ko je sada to rekao?? Čiju sujetu čuvate?

    3. Tacno. Jedini koji imaju pravo na „istinu“ su predCednik, Brnaba, Mali, Voolin, Stefanovic, Martinovic i sl. Svi navedeni su olicenje iskrenosti i postenja.

    4. A ti si kao normalan,i sve ti je normalno sto kaze AV,i sverc oruzja u zabranjene zone preko terorista i svercera sa crne liste UN sve ti je normalno. i kad neko nesto kaze o tome javi se bot da to pokusa da sakrije. ova vlast je banda razbojnika do sada nevidjena na ovim prostorima,pa me je sramota iako ne zivim u Srbiji,kad vidim ovo zlo,i bezmozgovice koji podrzavaju ove razbojnike.

        1. A šta je tu pa čudno? Vi živite na Marsu pa niste primetili da oni koji najmasnije lažu imaju najveću podršku – Vučić, Orban, Tramp, Putin, Džonson…? Svetom vladaju lažovi koji koriste glupake, uz pomoć onih koji se prave mutavi. Ima nade i za vas.

          1. Pa kad smo glupi pa ne znamo kao ti sta je dobro i ko govori istinu,npr Hilari,Obama,Merkelova,Taci…sve tvoji idoli.Verovatno glrdas Al dzaziru cnn i N1 pa si extra informisam i spreman si da besedis o surovoj istini na portalima po veo dan….

  2. Bravo gospodjo Tepic, samo nastavite sa razoblicavanjem kriminalnih radnji Vucica i vrha aktuelnih vlasti. Slobodarski narod Srbije je uz vas svim srcem i svom snagom !

    1. Ja ne bih da uvredim ali bre brate dokleeee… postoji slobodarski narod Srbije što znači da postoji i neslobidarski… dokle bre vise to proseravanje.. ako ova koža a i svaka druga ima dokaze o kršenju zakona zna se gde je mesto za pokretanje… ovo objavljivanje samo Srbiji šteti a AV ni malo jer ne postoji ni jedna vlast na svetu koja svoje poslove sa oružjem publikuje… kako u Srbiji uvek nadju neku kožu da mekece i lupeta gluposti… mora da je manjak jaraca.. slobodarski Srbija neće u parlament kakav god bio ta Srbija više voli da ubije cara.. svog ili tudjeg nema veze.. e tugo od ljudi sta sve troši kiseonik koji do mozga očito ne dospe.

  3. Pa barem izvozimo i zaradjujemo za razliku od bivse vlasti koja je u periodu od 2006. do 2012 .godine kada su tenkovi prodavani po najnizim cenama koje su bile i ispod vrednosti sekundarnih sirovina. Da ne pricamo o 411 tenkova T55 koji su raskomadani i kasnije istopljeni. Od 411 i tenkova, samo 4 tenka nisu upalila, svi su bili u tom momentu apsolutno ispravni i koji su mogli decenijama da traju.

    1. Vidim da si strucnjak za oruzje. 🙂 . T55 je vec 2000 bio za staro gvozdje sa kompletno zastarelom tehnologijom, koji je vise imao svrhe da glumi glinenog goluba na strelistu, nego da ucestvuje u ratnim dejstvima. Samo odrzavanje je bilo kao i subvencije JAT-u, zelezari Smederevo i sl. Preskupo i nelogicno. Svaki upgrade bi bio preskup i nefunkcionalan.
      Da je bilo srece, otarasili bi se T55 jos devedesetih kada su postali teret za JNA.

    2. Marko, topljenja tenkova nije bilo, sve je to spin vaših nalogodavaca (SNS bot brigade), prestanite da lažete i obmanjujete.

    3. Jesu li te to, @Stojanovicu, necim naterali da pripadas tom klanu koji preprodaje ono sto je DRZAVA proizvela? Kazes MI, i kazes ZARADJUJEMO! Koliko se moze shvatiti to VI KRIMINALCI skidate kajmak, a ne Srbija kao drzava.

    4. Bese li sve te tenkove po americkoj naredbi istopio vas prijatelj – Kinez, u Smederevu?!

      1. Netačno, sve „viškove“ naoružanja koji su istopljeni u Sartidu, vršeni su u periodu dok je na vlasti bio DSS i DS, a ta fabrika bila u rukama Amerikanaca.

    5. A šta je sa uništenim „strelama 2M“… „zoljama“… Jedna „strela“ uništena za 137 $ po komadu, a vrednost joj je tada bila oki 10 000 $ po komadu???

    1. Mogu botovi da ne razumeju nista, to je normalno pošto je poznato sa koji IQ raspolažu. Marinika je u pravu, pogodila je pravo u metu kao za Telekom. Čim ih oboriš sa nogu sa tačnim i proverljivim informacijama tada kreće Vulin, Informer,alo, Kurir, Telegraf da prodaju maglu. Istina izbija polako ali sigurno. Budite oprezni

  4. Napad najbolja odbrana…. Buku prave ovi sto su izvoz odobrili….da nije tuzno bilo bi smesno!

    1. Tačno tako, javna je prikazan dokument o dozvoli za izvoz naoružanja u Jermeniju, koji je donet u vreme vlade Mirka Cvetkovića.

  5. Nije to Marinika „manipulacija“. To je radikalski stil. Izadji na medije, diskredituj protivnika, pa neka se on posle brani od lazi.
    Problem nas i ove vlasti je sto je jednostavno ne mozes diskreditovati. Da kazes da su mafijasi, lopovi, kriminalci, bitange, neskolovani, nevaspitani… nije (na zalost) diskreditacija, vec istina.

  6. Zaboravili su sta su radili dok su bili na vlasti,a sada blate sadasnju vlast.

  7. Sad je to manipulacija, kad je odluku o izvozu naoružanja u Jermeniju, izdala vlada Mirka Cvetkovića?!

  8. Ajoooj opet Tepićeva, aman ženo ti treba da se baviš politikom i dajuriš karijeru, ali bre dohvati kući malo varijaču i rađaj decu, a ne pričaj o izvozu oružja i pošumljavanju Meseca.

  9. A oruzje, prodaja naoruzanja, sverc i sve sto ide uz ovu oblast su se odvajkada obavljali transparentno i sve vlasti sa narodom dele sve sto se tice poslovanja u ovoj oblasti…..Borislav Pekic „Godine koje su pojeli skakavci“, prepricacu scenu koja opisuje predstavnika nove komunisticke vlasti kako je zaposeo vilu glavnog junaka i seo za klavir koji naravno ne zna da svira, a glavni junak razmislja kako su drugovi mrzeli burzuje samo dok nisu seli na njihova mesta i oteli sve njihovo. E, tako ti je u Srbiji i dan danas: svi sve rade u ime naroda, ali trpaju sebi dzepove…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.