Tepić: Nema delimičnog prihvatanja zahteva protesta, ili sve ili bojkot

Ostavite komentar


  1. Zanima me,ako SNS.prihvati sve zahteve SzS-a.pa onda oni (SNS) odluče da bojkotuju izbore,da li ćete onda isto reći da izbori nisu legitimni,ili to za vas tada neće biti važno,samo da se dočepate vlasti???

    1. Rukovodstvo SNS-a treba na sve nacine da se bori za svoje prirodno pravo, a to je da svi gradjani Srbije budu njihovi clanovi ili simpatizeri. Ko ne voli Velikog Brata, ne treba ni da ima ikakva gradjanska prava, jer je protiv prosperiteta, humanosti i kulturno-ekonomskog razvoja koji se oseca na svakom koraku.

  2. Poručio bi gospođici Tepić par stvari,činjenica. Da bi izašli na izbore,treba da imate program,ideje,rad i naravno,sledbenike u velikoj količini. Šta vi imate i zašto bi neko glasao baš za vas?! Pričate o nekakvim uslovima,a vrlo dobro nam je svima jasna politika Đilasa i vas pratećih mudrijaša. Inače,svaki dobar političar zna da uz kompromis i dogovor dođe do rezultata,a šta vi radite?! Niste ni u priči,a već uslovljavate i pravite neke svoje smicalice. Ako je tako,a izgleda da je tako,pa ne bi me čudilo da bojkotujete naredne izbore,samo me interesuje,koji ćete smešan razlog da iznesete pred javnost. Napominjem,a da imate u vidu,da ste vi,tek,stanka u pokušaju.

  3. Ko nju uopste zarezuje za bilo sta?! Deset stranaka je vec gospodja izmenjala!

  4. Ne znam o čemu treba da se pregovara. Neka naša država postupa onako kako se to radi u drugim sređenim zemljama u svetu i ništa više. Neka predsednik ne boravi na televiziji i novinama svakog dana i to po više puta, neka on i njegovi istomiščljenici i članovi njegove stranke, ne nazivaju vođe opozicije i one koji simpatišu i glasaju za opoziciju, neradnicima, lopovima i drugim pogrdnim rečima, neka predsednik i nujegovi saradnici nešto konkretno rade za ovu zemlju i narod a ne stalno putuju po svetu i zemlji, a to bogami i košta ovaj narod. Još jedanputa postupajmo oanko kako se to radi u drugim normalnim zemljama sveta i sve će biti u redu.

  5. Zamislite da su vlast sta bi nam svima radili kad ne bi bilo kako oni kazu i zele.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.