Tepić: Ovo je zakucavanje poslednjih eksera u parlamentarni život

Nakon beogradskih izbora opozicija pod “nepodnoišljivim “pritiskom u parlamentu

Ostavite komentar


  1. Па, гђо Тепић, за то сте сами криви. Не ви лично, али целокупна релевантна опозиција која прво није могла да смисли саму себе због међусобне сујете. Једноставно, опозиција је допустила напредњацима да се размашу.

  2. Sami ste se zakucali za dno niko vam nije kriv kada imate takve lidere kao što je Zoran Živković.

  3. Podsetio bih samo gospodju sta je opozicija govorila pred izbore i kako je pretila, sta bi se stvarno desilo da su nedaj Boze pobedili, ne smem ni da pomislim.

  4. Ovi komentari koje puštate su identični amandmanima SNS-a u skupštini.

  5. Kada bi se u Skupštini svi držali dnevnog reda, ništa od ovoga se ne bi dešavalo. Pozicija nema potrebu da ,apriori, vređa opoziciju. Opozicija svoje vreme za diskusiju mahom koristi za svoju promociju i kritiku vlasti, nezavisno od tačke dnevnog reda.

  6. „Uvaženog“ profesora Atlagića treba upitati koliko je ispita,diploma i svega što ide na tzv Prištinskom univerzitetu,prodao i koliko je naplatio i koliko se obogatio.Prištinski univerzitet je,i dok je bio u prištini,bio pojam korupcije i kupovine ispita i diploma,što je važilo.samo.za srbe i crnogorce i grčke studente,dok su se ostali morali dobro pomučiti da polože ispit.Sada kada se isti razmestio kojekude,prodaja ispita je nastavljena.Bilo ko,ako nije mogao da završi faks,ode dole i završi,čak i pre roka,samo treba da plati.Kragujevački univerzitet je dečji vrtić u odnosu na ono što se radilo i radi na tzv Prištinskom univerzitetu.Zato bi navedeni trebalo da se pokrije ušima i da ćuti,jer istina će kad tad izaći na videlo.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.