Tepić: Razgovor Đilasa sa Vučićem otvara priliku da izborna volja Beograđana bude zadovoljena

Ostavite komentar


  1. Eto koliko im treba da pokleknu. I posle se pitaju zašto imaju sve manju podršku.
    Ako su Beograđani glasali protiv AV, onda sigurno ne žele da taj neko pravi dilove njim (da bi sebi omogućio beneficije, a glasačima više sreće u narednom „kolu“).

  2. Zašto su toliko bitni samo građani Beograda gospođi Tepić smatram da je izborna volja građana zadovoljena ja celoj teritoriji Srbije to što neki ne mogu da se pomire i nastave dalje je njihova stvar

  3. Srecom na ovim izborima se nisam prevario kao na prethodnim , kad sam podrzao Belog i Sapica. Savest mi je mirna i mirno spavam. Na vreme sam vas „procitao“ g-djo Tepic. Zato su vasi botovi, mnoge od nas, zdravomislece, nazivali botovima. Pitam li se spavaju li mirno sad ili se od muke i besa znoje?

  4. Novi izbori su svakako neophodni, ali posle svega moj glas svakako neće otići lisit koju vode Đilas i Marinika. Pre izbora ste svakog ko je bio za dijalog sa vlašću nazivali izdajnicima, a sada nam prodajete priču kako su vaši razgovori odbrana volje građana. Odbrana volje u dogovoru sa onim ko je ukinuo tu volju?!

  5. Poštovana gospođo,
    maske su pale i opravdanja i izgovori su sad suvišni.

  6. Opozicija će insisitirati na izborima sve dok ne bude zadovoljna ishodom glasanja…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.